R.Jansen

Gezellig een ontspannen dagje uit

Uw beoordeling:

gezellige sauna, niet zo massaal.

Sandra

Prima site met goede acties

Uw beoordeling:

Voor het eerst kortingsvouchers op Spa Online besteld en gelijk kunnen profiteren van 50% korting op de entree van onze favoriete sauna. Vouchers per mail ontvangen, afgedrukt en kunnen inleveren... Voor het eerst kortingsvouchers op Spa Online besteld en gelijk kunnen profiteren van 50% korting op de entree van onze favoriete sauna. Vouchers per mail ontvangen, afgedrukt en kunnen inleveren bij de balie van de sauna. Deze site is een blijvertje, heel fijn!

Annelies

Super saunadagje op een zeer aparte plek!

Uw beoordeling:

Ondanks dat het erg druk was hebben wij toch kunnen genieten van een relax saunadagje.

EM

onvolledig volgens de sauna

C. Penning

Entreebewijs voor dagje sauna besteld bij SpaOnline

Uw beoordeling:

Dit is de 1e keer dat ik via SpaOnline tickets heb besteld. ik vind site helder en overzichtelijk. Je loopt gemakkelijk door het bestelproces heen. De tickets direct per mail ontvangen. Ga zeker... Dit is de 1e keer dat ik via SpaOnline tickets heb besteld. ik vind site helder en overzichtelijk. Je loopt gemakkelijk door het bestelproces heen. De tickets direct per mail ontvangen. Ga zeker vaker gebruik maken van de site. Wellicht een tip voor de site: duidelijk op het ticket vermelden als reserveren via de sauna niet nodig is. dat scheelt een telefoontje.

Riesje

Stom systeem

Uw beoordeling:

Het lijkt geweldig, online sauna kaarten kopen met korting. Een systeem dat past in onze moderne tijd. Tot het moment waarop je op je telefoon de speciaal gedownloade PDF met toegangsbewijzen laat... Het lijkt geweldig, online sauna kaarten kopen met korting. Een systeem dat past in onze moderne tijd. Tot het moment waarop je op je telefoon de speciaal gedownloade PDF met toegangsbewijzen laat zien..... In de sauna waar ik was ging men niet akkoord met de door mij aangeleverde e-vouchers. Ik werd verplicht €2,50 bij te. betalen omdat ik een geprinte versie van de e-vouchers moest aanleveren. Het administratiesysteem van de sauna was niet ingericht om te accepteren wat mij op SpaOnline werd aangeboden: Elektronische vouchers met een streepjescode die de sauna behoort te scannen!

Wijnand

Thermen Bussloo

goed

Els

Uw beoordeling:

Via Spa online met korting naar de suana, super!

S. Fritsche

Klein maar heel fijn.

Uw beoordeling:

Rustig en mooie locatie, personeel prof. en zeer vriendelijk. De Bronsbergen geef ik 4 steren.

Michelle

Alles naar wens geregeld!

Uw beoordeling:

Heerlijk een dagje spa gehad mede dankzij Spaonline! Alles gemakkelijk en overzichtelijk te lezen op de website! Veel betalingsmogelijkheden en de vouchers werden gelijk naar je toe gestuurd! Al met... Heerlijk een dagje spa gehad mede dankzij Spaonline! Alles gemakkelijk en overzichtelijk te lezen op de website! Veel betalingsmogelijkheden en de vouchers werden gelijk naar je toe gestuurd! Al met al zou ik Spaonline zeker nog een keer gaan gebruiken in de toekomst en ik kan u Spaonline zeker aanbevelen!