Monique

Uw beoordeling:

Fijne overzichtelijke site met hele goede aanbiedingen. Ik ben fan!! Hebben een leuke spa dag gehad voor de helft van de prijs???.

Angel

Uitstekend!

Uw beoordeling:

Heerlijk met veel voordeel naar de sauna, in ons geval 50% korting! Eenvoudig te bestellen en gelijk de entreekaarten in de e-mail.

Monique Wasterval, Doesburg

Intens genieten

Uw beoordeling:

Door jullie site ontdekken we elke keer een nieuwe sauna, voor mij als m.s patient elke keer genieten van een gezellig tochtje op verkenning naar weer een nieuwe sauna of naar een oude vertrouwde en... Door jullie site ontdekken we elke keer een nieuwe sauna, voor mij als m.s patient elke keer genieten van een gezellig tochtje op verkenning naar weer een nieuwe sauna of naar een oude vertrouwde en dat allemaal net iets vriendelijker geprijsd zodat we vaker kunnen gaan. Het boeken is een fluitje van een cent en de tickets zijn zo in \"the pocket\". Het volgende uitje is gepland met oma!

Patricia

Erg fijn .....

Uw beoordeling:

Een snelle fijne en vooral simpele site om je ontspannende dag te reserveren !

annemarie

Geweldig

Uw beoordeling:

service super snel en geweldig geholpen

anneke

Mooie schone en moderne sauna

Uw beoordeling:

Heerlijke genoten van een hele mooie schone sauna . Heerlijke zwembaden en goed restaurant. De buiten sauna was buiten gebruik..heel jammer.

Mieke

Fantastische aanbieding en service

Uw beoordeling:

Niet te geloven. Wat een mooie aanbieding van Spaonline. Voor zo weinig geld een hele dag kunnen genieten van de sauna. En een prima en snelle afhandeling. Ik ga deze site zeker regelmatig bezoeken

Lieneke

Reservering was niet bekend bij de sauna

Uw beoordeling:

Leuke actie via SpaOnline om met korting naar de sauna te kunnen. Alleen toen we bij de desbetreffende sauna kwamen, was onze reservering daar niet bekend, Gelukkig maakte ze daar er geen... Leuke actie via SpaOnline om met korting naar de sauna te kunnen. Alleen toen we bij de desbetreffende sauna kwamen, was onze reservering daar niet bekend, Gelukkig maakte ze daar er geen probleem van en konden we toch heerlijk gaan genieten van de sauna\'s.

Annelies

Super

Uw beoordeling:

Een interessante aanbieding. Goed en snel geregeld. Ik had de voucher meteen in mijn mailbox. En leuke een mooie vervolgaanbieding. Zo blijf je klant. Door zo\'n aanbiedingen maak ik meer gebruik... Een interessante aanbieding. Goed en snel geregeld. Ik had de voucher meteen in mijn mailbox. En leuke een mooie vervolgaanbieding. Zo blijf je klant. Door zo\'n aanbiedingen maak ik meer gebruik van de extra\'s die een sauna dag te bieden heeft. Extra genieten.

Wim

SpaOnline registratie en kortingsacties

Uw beoordeling:

LS. Een super snelle reactie met een aantrekkelijk kortingsactie voorde Spa Zuiver Amsterdam. We zijn er een dag later naar toe geweest. Alles was prima geregeld. M.v.g. Stella en Wim.