J.v.d.Sande

Uw beoordeling:

Saunakaartjes met korting besteld. Supersnel en makkelijk gedaan. Zonder problemen geaccepteerd bij de sauna in Goirle. Ga ik zeker vaker gebruik van maken.

Stef

Prettige site

Uw beoordeling:

Overichtelijke website, makkelijk boeken bij de sauna van je keuze.

Miranda Lit

Snelle service

super genoten super korting

T. Bloemberg

Fijne dag in Palestra

Uw beoordeling:

Het is een makkelijke manier en goedkoop om via Spa online te bestellen.

Jan Warmerdam

Makkelijk en veel korting.

Uw beoordeling:

Erg fijne site. In no time toegangskaarten van mijn favoriete sauna besteld met meer dan 50% korting. Al sinds geruime tijd een tevreden klant.

Johanneke Bangma

Zeer tevreden

Uw beoordeling:

Ik heb belcontact gehad over de vouchers dat ik ze te snel had besteld en of ik mn geld terug kon krijgen. Daar werd niet moeilijk over gedaan en binnen een paar dagen had ik mijn geld alweer terug... Ik heb belcontact gehad over de vouchers dat ik ze te snel had besteld en of ik mn geld terug kon krijgen. Daar werd niet moeilijk over gedaan en binnen een paar dagen had ik mijn geld alweer terug echt super!!

Nadesda Kok

Sauna Fitland

Uw beoordeling:

Prima actie van Palmolive en perfecte afhandeling via Spa online ??

Helma

Snel goed en betaalbaar

Uw beoordeling:

Via spaonline.com kun je snel saunakaarten bestellen die je online krijgt toegestuurd. Makkelijk proces en erg goede aanbiedingen. Veel keuzes

Sandra van Vugt

Beste site voor sauna bezoek

Uw beoordeling:

Goede en duidelijke site met leuke acties! Aanrader als je op zoek bent naar een sauna.

jjl voshol

Sauna bezoek

Uw beoordeling:

Het is ons zeer goed bevallen om gebruik te maken van de aanbiedingen van Spa-online Als het even kan graag weer