carlo

Uw beoordeling:

goede uitleg hulp om de juiste site te vinden

Frida

Grote korting

Uw beoordeling:

Saunabezoek met een mooie korting.Wel goed lezen hoe je moet boeken bij een andere website. Wij gaan overmorgen naar de Veluwse Bron. Het is een mooie kennismaking met een nieuwe sauna.

Frida

Mooie kortingen

Uw beoordeling:

goede deal om een nieuwe sauna uit te proberen.

A. v.d. Linden

Boeking via Spaonline

Uw beoordeling:

Via Spaonline Tickets besteld met korting, betaald met I-deal en vervolgens komen de tickets netjes in je e-mailbox. goed en snel geregeld.

Henk Weerd

Super Klantvriendelijk

Uw beoordeling:

Na een boeking kreeg ik direct de vouchers ! Een paar dagen later moesten wij echter annuleren ivm ziekte van mijn vrouw! Binnen 5 uur een antwoord van soa on line en werd de terugboeking uitstekend... Na een boeking kreeg ik direct de vouchers ! Een paar dagen later moesten wij echter annuleren ivm ziekte van mijn vrouw! Binnen 5 uur een antwoord van soa on line en werd de terugboeking uitstekend geregeld en werd er in de mail meeleven getoond! Ik ga zeker in de toekomst vaker gebruik maken van deze klantvriendelijke organisatie!

Pascal

Super fijn

Uw beoordeling:

Het is een geweldig complex met top cabines

Casper

Xxxxx

Uw beoordeling:

fijn en snel, en enorme korting

Karin Arnhem

Fijne, duidelijke site met flinke kortingen

Uw beoordeling:

Regelmatig maken wij gebruik van deze site. Flinke kortingen en ook nog een korting voor het tweede bezoek aan de sauna. Mijn collega gaat er nu ook gebruik van maken. Wij zijn heel blij en tevreden... Regelmatig maken wij gebruik van deze site. Flinke kortingen en ook nog een korting voor het tweede bezoek aan de sauna. Mijn collega gaat er nu ook gebruik van maken. Wij zijn heel blij en tevreden met SpaOnline!

Mascha

Fijne website, leuke acties!

Uw beoordeling:

2e entree gratis via palmolive actie bij welnessboot Mill! Website duidelijk en fijn, streepjescode werkt meteen en vouchers direct in mailbox zichtbaar! Ook fijn om niet meer apart te hoeven... 2e entree gratis via palmolive actie bij welnessboot Mill! Website duidelijk en fijn, streepjescode werkt meteen en vouchers direct in mailbox zichtbaar! Ook fijn om niet meer apart te hoeven reserveren bij de sauna zelf! Zeer tevreden over spaOnline, al vaker met 50% korting besteld en dit is zeker niet de laatste keer.

Louise mastwijk

Gezellige sauna

Uw beoordeling:

De sauna is prima. Keus genoeg met 9 verschillende sauna\'s. Je krijgt echt waarde voor je geld. Wij hadden een arrangement met lunch inbegrepen. Deze was ook prima en wij konden hem net op dus... De sauna is prima. Keus genoeg met 9 verschillende sauna\'s. Je krijgt echt waarde voor je geld. Wij hadden een arrangement met lunch inbegrepen. Deze was ook prima en wij konden hem net op dus overal genoeg van en aardige mensen die er werken als ik de sauna een cijfer moest geven kreeg hij van ons een 9 Het enige nadeel is de trap naar boven maar als je daar rekening mee houdt is dat geen probleem