Dorien

Super boot Mill

Uw beoordeling:

Super dag gehad op de \"boot\". Netjes schoon en niet te druk. Vooral de opgietingen zijn hier een waar genot. Ik kom snel eer eens terug.

Ineke de Haan

Dagje vakantie

Uw beoordeling:

Prima sauna, voldoende faciliteiten om je ee dag te vermaken. Een minpuntje is dat het asn een van de drukste snelwegen ligt van Nederland.

wilma gommeren

4 sterren

Uw beoordeling:

voor de eerste x kaartjes besteld, dit ging niet helemaal goed, maar na 1 telefoontje was alles geregeld

A.

Uw beoordeling:

Snelle service. 10 minuten nadat ik die dag naar een sauna wilde had ik de voucher in mijn e-mail.

Antoinette

Prima site

Uw beoordeling:

prima plek voor het goedkoper kunnen kopen van sauna entree!

Julianus

Zeer makkelijk, overzichtelijk en gunstige prijzen

Uw beoordeling:

Via Google bij deze site terechtgekomen, prijs 30% goedkoper, meteen geboekt en betaald. Kreeg na de betaling de vouchers en vervolgens bij Zuiver gereserveerd. Zal zeker bij deze site vaker boeken!

J. de Mol

Uw beoordeling:

Prima site, en de bestelde kaarten direct al in mijn mailbox.

Anette

Uw beoordeling:

Mooie aanbieding (50% korting). Correct en snel afgehandeld. Misschien wel handig om te vermelden (of ik had het gemist) dat je, ondanks dat de voucher alleen voor de door jou gekozen te gebruiken... Mooie aanbieding (50% korting). Correct en snel afgehandeld. Misschien wel handig om te vermelden (of ik had het gemist) dat je, ondanks dat de voucher alleen voor de door jou gekozen te gebruiken is, vaak wel nog bij de sauna zelf ook moet reserveren. Gelukkig bleek dit bij aankomst geen probleem.

Mvr Bisselink

Goed behandeld

Was prima.

Gerrit

Beperkte keuze en veel duurder

Uw beoordeling:

Keuze is beperkt en de kosten van een arrangement bij een wellness center zijn met een Spa-online bon beduidend hoger.