Super boot Mill
Uw beoordeling:
Super dag gehad op de \"boot\". Netjes schoon en niet te druk. Vooral de opgietingen zijn hier een waar genot. Ik kom snel eer eens terug.
Prima sauna, voldoende faciliteiten om je ee dag te vermaken. Een minpuntje is dat het asn een van de drukste snelwegen ligt van Nederland.
voor de eerste x kaartjes besteld, dit ging niet helemaal goed, maar na 1 telefoontje was alles geregeld
Snelle service. 10 minuten nadat ik die dag naar een sauna wilde had ik de voucher in mijn e-mail.
prima plek voor het goedkoper kunnen kopen van sauna entree!
Via Google bij deze site terechtgekomen, prijs 30% goedkoper, meteen geboekt en betaald. Kreeg na de betaling de vouchers en vervolgens bij Zuiver gereserveerd. Zal zeker bij deze site vaker boeken!
Prima site, en de bestelde kaarten direct al in mijn mailbox.
Mooie aanbieding (50% korting). Correct en snel afgehandeld. Misschien wel handig om te vermelden (of ik had het gemist) dat je, ondanks dat de voucher alleen voor de door jou gekozen te gebruiken...
Was prima.
Keuze is beperkt en de kosten van een arrangement bij een wellness center zijn met een Spa-online bon beduidend hoger.