Sauna
Uw beoordeling:
Ik vind het altijd heel leuk als je zo,n kaart krijg je komt in sauna,s waar je niet zo gauw heen zou gaan dit keer was dat in Alphen aan de Rijn het was super !!
Fijne, overzichtelijke site. Een wel héle leuke aanbieding kunnen boeken. Direct online betalen en vouchers direct in de mail.
Zin om een sauna te boeken en op de site van SpaOnline gelijk ons een bekende sauna gezien. Prijs en kwaliteit verhouding is goed dus gelijk geboekt. Binnen enkele minuten de vouchers al kunnen uit...
Makkelijke site om de bestelling te plaatsen. Mooi om zo 10% korting te krijgen op de entre. Direct de reservering gedaan, waar ook vlot op gereageerd werd. Prima ervaring.
Voor de eerste keer via spa online deelgenomen. Het is uitstekend gegaan. Na betaling waren de vouchers direct in mijn bezit. Heel duidelijk alles aangegeven en zeer gebruiksvriendelijk.
Duidelijker vermelden dat voucher niet geldig is in vakantietijd.
Erg prettige sauna en goede actie, zo blijft het leuk om te gaan.
Top! Alle informatie is makkelijk te vinden. Supersnel zaten de voucher in mijn mail en heb echt niets aan te merken op SpaOnline,com.
Bestelling verliep probleemloos, echter één opmerking. In de bestelprocedure is niet duidelijk vermeld dat de toegangsbewijzen niet geldig zijn in de vakanties. Kwamen dus voor een gesloten deur te...
top, snel en accuraat