Annemarie

Online reserveren kerstactie

Uw beoordeling:

De site zelf is duidelijk en prima te gebruiken. Maar wat get voordeel ervan is ontgaat mij. Het verplicht online reserveren van een dagje sauna n.a.v. de kerstactie verloopt niet altijd even vlot.... De site zelf is duidelijk en prima te gebruiken. Maar wat get voordeel ervan is ontgaat mij. Het verplicht online reserveren van een dagje sauna n.a.v. de kerstactie verloopt niet altijd even vlot. Allebei de keren was de reservering niet bekend bij de sauna waar ik naartoe ging. Gelukkig geen probleem bij de betreffende sauna. Maar wel raar. Zeker als je bedenkt dat je 1,95 moet betalen voor reserveringskosten. Daarnaast vind ik het erg vervelend dat je een reservering niet meer kunt annuleren. Stel je wordt ziek die dag. Dan ben je gewoon je geld kwijt. Ik was veel meer tevreden toen je gewoon je toegangsvoucher per mail kreeg, deze uitprintte en meenam naar de sauna. Helaas geen verbetering dus.

Een tevreden klant

5 sterren

Uw beoordeling:

Heel goed. De site is heel duidelijk. De hoge korting voor de entree voor een sauna vinden wij helemaal perfect. Het is toch een hoop geld voor 2 personen als je het volle pond moet betalen. Op deze... Heel goed. De site is heel duidelijk. De hoge korting voor de entree voor een sauna vinden wij helemaal perfect. Het is toch een hoop geld voor 2 personen als je het volle pond moet betalen. Op deze manier gaan we toch een extra dagje genieten.

Katja

Kennismaking

Uw beoordeling:

Recentelijk gebruik gemaakt van 4 kortingsvouchers voor 2 verschillende sauna gelegenheden. \'n Snelle duidelijke service!

jacqueline

Snelle afhandeling

Uw beoordeling:

zeer tevreden over de afhandeling. Ik wilde de volgende dag naar de sauna. Ik heb savonds gebeld met de betreffende sauna en gereserveerd en kaartjes bij spaonline.com besteld. Gelijk via de mail... zeer tevreden over de afhandeling. Ik wilde de volgende dag naar de sauna. Ik heb savonds gebeld met de betreffende sauna en gereserveerd en kaartjes bij spaonline.com besteld. Gelijk via de mail gekregen en uitgeprint en geregeld!

Anita

Excellent!

Uw beoordeling:

Ik kwam toevallig op de site terecht. Overzichtelijk en met leuke kortingen! Na mijn keuze werdenxde vouchers direct toegestuurd. Normaal schrijf ik mij niet meteen ergens voor in, maar dat heb ik... Ik kwam toevallig op de site terecht. Overzichtelijk en met leuke kortingen! Na mijn keuze werdenxde vouchers direct toegestuurd. Normaal schrijf ik mij niet meteen ergens voor in, maar dat heb ik nu wel gedaan!

Anneke van der Stege

Prima!

Uw beoordeling:

Via Google kwam ik op deze site. Het is een duidelijke, overzichtelijke site. Ik direct een bestelling geplaatst en de afhandeling was keurig. Direct een mailtje met de E-vouchers. Ik ben erg... Via Google kwam ik op deze site. Het is een duidelijke, overzichtelijke site. Ik direct een bestelling geplaatst en de afhandeling was keurig. Direct een mailtje met de E-vouchers. Ik ben erg tevreden!!

Arno

Klasse website !!!

Uw beoordeling:

Ik wilde naar de sauna en kwam op de site van SpaOnline terecht. Ik heb me aangemeld en heb saunakaartje besteld met 50% korting. Het aanmelden ging makkelijk en ook de betaling verliep vlekkeloos.... Ik wilde naar de sauna en kwam op de site van SpaOnline terecht. Ik heb me aangemeld en heb saunakaartje besteld met 50% korting. Het aanmelden ging makkelijk en ook de betaling verliep vlekkeloos. De site ziet er betrouwbaar uit. Ik ben erg blij dat ik de site gevonden heb en kan hem iedereen aanbevelen.

rien bouma

Makkelijk

Uw beoordeling:

even een keuze maken en dan simpel de bestelling plaatsen klaar.

René Meijers

Snel geregeld, snel genieten

Uw beoordeling:

We hadden ineens zin om naar de sauna te gaan. Kaartje besteld via spaonline.com en een uur later zaten we al in de sauna. Duidelijke website, goeie informatie over de diverse sauna\'s. Ik zou... We hadden ineens zin om naar de sauna te gaan. Kaartje besteld via spaonline.com en een uur later zaten we al in de sauna. Duidelijke website, goeie informatie over de diverse sauna\'s. Ik zou spaonline.com bij iedereen aanraden, want wie wil er nu niet met korting naar de sauna?

Ching

Sauna in Velp (Gld)

Uw beoordeling:

Beste heer of mevrouw, Op zich is het fijn om korting te verkrijgen op de saunatoegang. Wat ik niet zo fijn vond was het volgende: toen ik de sauna belde zei men dat ze niet wist of ze over twee... Beste heer of mevrouw, Op zich is het fijn om korting te verkrijgen op de saunatoegang. Wat ik niet zo fijn vond was het volgende: toen ik de sauna belde zei men dat ze niet wist of ze over twee dagen plek hadden voor twee personen met korting. Toegang tot de sauna zonder korting was helemaal geen probleem. Verder zei men dat de vouchers wel 3 maanden geldig waren mocht het niet lukken en op een andere datum was het altijd mogelijk. Toen ik de vouchers uitprintte zag ik dat deze slechts enkele weken geldig waren en de openingstijden van de sauna stond op 23.30u terwijl ik later op de site van de sauna ontdekte dat men tot 21.30u open was. Kortom het is niet klantvriendelijk en de informatie is tegenstrijdig. Een betere afstemming met de sauna is wel gewenst. M.v. gr. L. Ching 06-13503225