Jcm Dams

Uw beoordeling:

Goede service. Mooie en schone accomodatie. Echt vriendelijk personeel. Heerlijk eten en betaalbaar. Echt een aanrader

Christine Huygens

Topservice

Uw beoordeling:

Fijne klantendienst, mooie aanbiedingen en een duidelijke website. Meer heb je niet nodig om een heerlijk dagje me-time te regelen!

Wendy

Tevreden

Uw beoordeling:

Goede service, makkelijk bereikbaar en mooie kortingen

Christine Huygens

Perfect!

Uw beoordeling:

Ik ben fan van SpaOnline. Hun klantendienst is echt top, vriendelijke en snelle reacties. De website is duidelijk en ze hebben fijne aanbiedingen. Een aanrader!

D. Geerligs

Gezellig

Uw beoordeling:

De sauna in Goes ziet er heel gezellig en netjes uit, we hebben ervan genoten, vooral het opgieten in de grote sauna was een positieve beleving

Ellen Jooren

Heerlijke sauna, fijne opgietingen en goed eten

Uw beoordeling:

Schone sauna met veel faciliteiten, lekker eten en heerlijke opgietingen!

Frank Driessen

Duidelijke en vlotte hulp bij boeken van spa en wellness

Uw beoordeling:

In enkele minuten lukt het op deze site om in de regio die je voorkeur heeft een spa, wellness of Hammam te vinden en vouchers te bestellen, met ook nog mooie kortingen. De vouchers komen direct... In enkele minuten lukt het op deze site om in de regio die je voorkeur heeft een spa, wellness of Hammam te vinden en vouchers te bestellen, met ook nog mooie kortingen. De vouchers komen direct binnen op de mail en bij het boeken bij het wellness centrum blijkt alles keurig te kloppen. Prima hulp bij het regelen van mijn bezoek aan de sauna.

Relax Person

Klantvriendelijke Site met leuke aanbiedingen

Uw beoordeling:

Aanbieding met een mooie korting was zeer geslaagd.

Annet

Helder en snel!

Uw beoordeling:

Onverwachts besloten tot saunadagje. Voucher besteld met korting via Spaonline.com Snel ontvangen via email. Reservering gemaakt en hoppa…een ‘vakantie’dagje👏🤗

Frank

Heerlijk uitje met mooie korting dank zij SpoaOnline

Uw beoordeling:

SpaOnline: Duidelijke website met makkelijke zoekfunctie. Eenvoudig te bestellen en af te werken en alles blijkt uiteindelijk ook te kloppen. Aantrekkelijke korting gekregen.