Ideale site, om voor een leuke prijs, van een dagje wellness te genieten.
Uw beoordeling:
Eigenlijk altijd als ik een dagje wellness wil doen, is er wel een leuke aanbieding te vinden.
Prima systeem, functioneert handig, snel en efficiënt.
Alles was tip top geregeld . Zoals het op de site staat. Super dag gehad??
De prijs was prima! Alleen toen we bij de Sauna aankwamen bleek dat de sauna vol was en we eigenlijk niet naar binnen mochten. SpaOnline weet namelijk helemaal niet of er wel plaats is bij een...
De cadeaubon was snel en gemakkelijk te bestellen, maar ik zou het klantvriendelijker vinden als je de voucher gewoon kunt meenemen naar de sauna en niet eerst hoeft te activeren op de site.
Prima en snel verwerkt. Fijne manier om goedkoper van faciliteiten gebruik te kunnen maken
Makkelijk om zo je tickets te bestellen. We zijn de zelfde dag nog naar de sauna geweest
Leuke aanbiedingen zodat we me een klein budget toch wat vaker van xe sauna kunnen genieten.
Gewoon goed!
Snel en vriendelijk geholpen door de Klantenservice per mail. Ook al was de dag waarop wij wilden gaan uitverkocht, de medewerkers van SpaOnline hebben toch nog vouchers kunnen regelen!