Rianne

Alles goed verlopen.

Uw beoordeling:

Service van SpaOnline is uitstekend geweest in het verleden. Daarom dat ik bij voorkeur hier een nieuwe aankoop doet.

Adriana

Service

Uw beoordeling:

Als er een verkeerde prijs op internet staat ontvang je bijna altijd 10% korting. Goede service

Richard

Lekker snel geregeld! Konden binnen 10 minuten met korting naar de sauna.

Uw beoordeling:

De aanbiedingen zijn duidelijk aangegeven. Wij kregen de vouchers lekker snel binnen zodat we er gelijk gebruik van konden maken.

Tamara

Super wellness

Uw beoordeling:

Het is een echte traktatie om daar naar toe te gaan, voor ieder wat wils. Het eten is er zalig en de rustruimtes zijn ook super. Niet te vergeten dat het personeel vriendelijk is.

Darja Sidjakova

Super!!

Uw beoordeling:

Fijne Spa, het is er lekker rustig en genoeg te doen. Klein en fijn. Tussen door kan genieten van een tegenreactie in hun leuke restaurant.

Esther van der Schaaf

Fijn

Uw beoordeling:

Fijn dat er kortingsmogelijkheden zijn om heerlijk te ontspannen. Ik maak geregeld gebruik van de aanbieding om een dagje samen met mijn zus naar Spa Gouda te gaan. Het is intussen een traditie.... Fijn dat er kortingsmogelijkheden zijn om heerlijk te ontspannen. Ik maak geregeld gebruik van de aanbieding om een dagje samen met mijn zus naar Spa Gouda te gaan. Het is intussen een traditie. Mooie fijne plek in hartje Gouda!

Anne Verberne

Top!

Uw beoordeling:

Bij spaonline al jaren de leukste tips en kortingen. Gebruiksvriendelijke site voor vouchers met korting. Top!

M. Willems

Bestellen bij SpaOnline

Uw beoordeling:

Duidelijke site, E-tickets snel binnen via de mail.

Sjan

Even niets moeten.

Uw beoordeling:

Het was heerlijk. Het enige wat me een beetje stoort, is dat sommige mensen er niet bij stil staan dat je niet alle gesprekken wil volgen. Mensen mogen wat minder luid spreken. Wat mij betreft mag... Het was heerlijk. Het enige wat me een beetje stoort, is dat sommige mensen er niet bij stil staan dat je niet alle gesprekken wil volgen. Mensen mogen wat minder luid spreken. Wat mij betreft mag het personeel hier een bijdrage aan leveren. Het zal me er zeker niet van weerhouden om weer te gaan, maar sauna en stilte is wenselijk om nog meer te genieten en rust ervaren in deze drukke wereld.

Monique Buntsma

Spa Gouda

Uw beoordeling:

Uitstekende sauna, goed verzorgd en heerlijke koffie, prima eten. Geweldige opgieting . Jammer dat we niets meer konden bijboeken. Alles vol qua Hamam etc. Verder lekker kleinschalig.