Leo den Biggelaar

Tegenstrijdige kortingspercentages

Uw beoordeling:

Op website Spaonline stond een advertentie voor een voucher van Thermae Son met 15% korting. De prijs was €29,60 i.p.v. €34,00. Dat was dus geen 15 maar 10%. Spaonline attent gemaakt op deze min of... Op website Spaonline stond een advertentie voor een voucher van Thermae Son met 15% korting. De prijs was €29,60 i.p.v. €34,00. Dat was dus geen 15 maar 10%. Spaonline attent gemaakt op deze min of meer misleidende advertie. Hierop excuses ontvangen met een kortingscode waarmee de voorgespiegelde korting alsnog werd goedgemaakt. Chapeau!

Cees van Anrooij

Prima website om saunakaartjes te boeken

Uw beoordeling:

Wij hebben de kortingskaartjes gekocht om naar sauna Son te gaan. Werkt prima!

Ineke

Prettige,duidelijke site

Uw beoordeling:

Precies omschreven wat je krijgt voor je geld. Leuke aanbiedingen. De vouchers reuze snel in de mail. Dus erg tevreden.

Marjon

Hele fijne dag gehad!

Uw beoordeling:

Voor herhaling vatbaar: een paar uurtjes heerlijk genieten in Spa Gouda! Boek mee, fijne sauna’s, vriendelijk personeel, een hele rustige, veilige en relaxte sfeer. Ik hoop gauw terug te komen en... Voor herhaling vatbaar: een paar uurtjes heerlijk genieten in Spa Gouda! Boek mee, fijne sauna’s, vriendelijk personeel, een hele rustige, veilige en relaxte sfeer. Ik hoop gauw terug te komen en dan misschien wel met een vriendin.

Nancy

Geen 5 sterren omwille van gebruiksgemak

Uw beoordeling:

Prima, mooi korting, overzichtelijk. Nadeel is wel dat je je vouchers afgeprint moet meebrengen. Niet echt meer van deze tijd, niet milieuvriendelijk en niet handig als je geen printer hebt.... Prima, mooi korting, overzichtelijk. Nadeel is wel dat je je vouchers afgeprint moet meebrengen. Niet echt meer van deze tijd, niet milieuvriendelijk en niet handig als je geen printer hebt. Gelukkig was deze thermen klantvriendelijk.

Ineke

Betrouwbate site, makkelijk bieken

Uw beoordeling:

Er wordt duidelijk aangegeven wat je voor je geld krijgt. Boeken is eenvoudig. De vouchers staan snel in de mail

Rens

Spa Online waar voor je geld

Uw beoordeling:

Ik vind dat Spa Online een soepele customer journey biedt met goedkope acties die je waar voor je geld bieden.

Riny

Super Handig

Uw beoordeling:

Ideaal om zo te reserveren(met korting)voor een sauna,lekker snel en gemakkelijk.

Herma

Sauna Epe

Uw beoordeling:

Heerlijke dag gehad met dochter en vriendin echt een aanrader kleinschalig en 1e maandag van de maand dames dag !

Anton

Ik ga eindelijk naar de sauna!

Uw beoordeling:

ik heb net 4 dagkaarten voor spa gekregen met een korting van ongeveer 70 procent. ik ben er erg blij mee want ik kan het me niet veroorloven om een eenmalig bezoek aan sauna te kopen voor een echte... ik heb net 4 dagkaarten voor spa gekregen met een korting van ongeveer 70 procent. ik ben er erg blij mee want ik kan het me niet veroorloven om een eenmalig bezoek aan sauna te kopen voor een echte prijs van 40 euro. Hartelijk dank voor de service.