Sauna
Uw beoordeling:
Makkelijk site, zelfs voor n wat ouder iemand
Makkelijk site, zelfs voor n wat ouder iemand
Prima faciliteiten, vriendelijk personeel en gemoedelijke sfeer
Wederom heerlijk genoten van ons dagje sauna. Makkelijk te boeken via SpaOnline.com Het boeken en reserveren was zo geregeld. De volgende keer doen we het zo weer. Gr. Jos
bestellen van de vouchers was prima geregeld
Al verschillende keren vouchers besteld, deze zijn altijd direct te downloaden en je krijgt ze in je mail, dus vind het altijd prettig en handig om hier te bestellen. En het is voordeliger natuurlijk.
Wanneer ik een dagje sauna ga doen is het eerste wat ik doe even een voucher bestellen bij spaonline. Super snelle afwikkeling, direct je voucher binnen en nooit gedoe.
Blijft heerlijk om een dagje helemaal af te schakelen in een fijne sauna met prima voorzieningen en dan fijn restaurant
ik vermoed dat de titel voor zich spreekt! Ik kwam tot de prettige “ontdekking” dat die rekening bij de sauna alleszins meeviel, temeer omdat ik al on line betaald had.
Wij ervaren spaonline altijd als erg goed. Ook tijdens de coronatijden, met regels die wel en niet mochten mochten wij onze saunabon zonder problemen verlengen! Vriendelijke klantenservice, echt top!
Het mag duidelijker worden vermeld dat je via een aparte link moet reserveren bij sauna met voucher. Nu beetje gedoe.