P heesterbeek

Zeer fijne en goede sauna

Uw beoordeling:

Zeer vriendelijk personeel en professionele begeleiding Zeer behulpzaam en makkelijk alles te regelen

Erwin Vocht de

Snelheid en zuiverheid

Uw beoordeling:

Een transparante website waarbij de klant duidelijk helder kenbaar gemaakt wordt hoe de site werkt met de voor en mogelijke nadelen! Bij afwikkeling volgt er een adequate opvolging van de bestelling... Een transparante website waarbij de klant duidelijk helder kenbaar gemaakt wordt hoe de site werkt met de voor en mogelijke nadelen! Bij afwikkeling volgt er een adequate opvolging van de bestelling en de snelheid waarmee dit gaat is bovengemiddeld. Het verzilveren van de waardecoupons gaven geen enkele belemmering en werden zeer positief ontvangen door de geboekte sauna. Al met al een prima deal via een prima site voor mensen en door mensen met zuivere bedoelingen

Myrna Hendriks

Vriendelijke en geduldige medewerker

Uw beoordeling:

Na lange tijd weer Spa Online opgezocht. Ik heb 2x gebeld. Wachtwoord werkte niet en ik wou ook weten of de aanbieding voor Thermen de Binnenmaas nog gold. Dat werd met \"Ja\" beantwoord en ik kreeg... Na lange tijd weer Spa Online opgezocht. Ik heb 2x gebeld. Wachtwoord werkte niet en ik wou ook weten of de aanbieding voor Thermen de Binnenmaas nog gold. Dat werd met \"Ja\" beantwoord en ik kreeg heel snel een mailtje met een nieuw wachtwoord. En de medewerker Dion vroeg zelfs of ik wilde laten weten of het gelukt was. Dat vind ik nu betrokkenheid. Superrrrr.

ad de laat

Zeer gebruiksvriendelijk

Uw beoordeling:

altijd mooie aanbiedingen en overzichtelijke account ....chapeau

Willem

Heerlijk ontspannen vibes

Uw beoordeling:

Ik heb een heerlijke ontspannen dagje sauna gehad. Het was lekker rustig en de mensen en het personeel erg vriendelijk. De sauna zelf is niet al te groot wat ook een intiemer gevoel geeft. Heerlijk... Ik heb een heerlijke ontspannen dagje sauna gehad. Het was lekker rustig en de mensen en het personeel erg vriendelijk. De sauna zelf is niet al te groot wat ook een intiemer gevoel geeft. Heerlijk genoten en opgeladen.

M.Mols

GENIETEN GEBLAZEN

Uw beoordeling:

Het was voor mij weer lang geleden. Maar was weer als \"thuis komen!\". Behulpzame en vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Jammer dat er alleen voor appeltaart gekozen kon worden MAAR deze... Het was voor mij weer lang geleden. Maar was weer als \"thuis komen!\". Behulpzame en vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Jammer dat er alleen voor appeltaart gekozen kon worden MAAR deze was dan ook wel verrukkelijk ;) Kom zeker weer eens vaker aan.

Helma Kerpel

Wat een heerlijke dag

Uw beoordeling:

Wij waren echt te gast en werden door alle medewerkers vakkundig en vriendelijk geholpen👍🏻

Anke

Online wellness ticket met korting

Uw beoordeling:

Eenvoudig online je wellness entree kopen met (een beetje) korting. Je ontvangt je voucher(s) direct per mail. Even printen en meenemen tijdens je bezoek.

Monique

Aanrader om niet te duur toch te genieten!

Uw beoordeling:

Hele leuke aanbiedingen en gemakkelijke website om te bestellen en betalen.

Laura

Voordelig saunakaartje!

Uw beoordeling:

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Leuke aanbiedingen. Ook leuk om ideeen op te doen!!