Datum veranderen van vouchers
Uw beoordeling:
Bij het boeken van vouchers voor een dagje sauna had ik mij in de datum vergist. Op mijn mail werd in eerste instantie niet gereageerd, maar ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed...
Heel goed :-)
Via SpaOnline twee entreebewijzen gekocht. Prima saunacomplex. Heerlijk genoten en lekker gegeten. Fijne opgieting. Zeker aan te raden. Leuke actie van SpaOnline. Ik zal zeker vaker kijken op de site.
Het was weer fijn in de sauna in Velp. En prima geregeld met korting via SpaOnline!
prima systeem om een leuke aanbieding te vinden voor de sauna van je keuze. het systeem werkt ook prima, nu een paar keer gebruikt en steeds zonder problemen naar binnen bij de sauna.
Het aanschaffen van enteetickets ging heel makkelijk. Het verzilveren bij de sauna ging ook vlekkeloos.
Ik zou de volgende keer weer kiezen voor SpaOnline.com omdat alles snel en duidelijk geregeld is!
Ik kon via SpaOnline een mooie korting krijgen, terwijl de sauna deze zelf niet aanbood.
Heerlijke dag gehad bij Thermen Bussloo!
Fantastisch prijsje