Maaike Meisner

Sauna Putten

Uw beoordeling:

Mooie sauna drome, vol verrassingen. Niet heel modern maar ook ouderwets kan mooi zijn....

Zoë van Breda

Korting voor de sauna

Uw beoordeling:

ik kwam deze site tegen toen ik zocht op kortingsbonnen voor de sauna. Leuke acties en de service is top.

Mariska

Duidelijk en snel

Uw beoordeling:

Duidelijke en snelle reserveringsmogelijkheid. Fijn!

Alex

SpaOnline Review

Uw beoordeling:

Ik heb een Voucher gekocht voor een sauna met een mooie korting. Werkte super en heb er een mooie dag uit kunnen halen!

Ron Schiffelers

Reservering Soesterberg

Uw beoordeling:

Klantvriendelijk, snel en goede service. Prettige begeleiding tijdens het reserveren. De voucher stonden vrijwel meteen in mijn mailbox...Super! Kortom een aanrader voor iedereen! R. Schiffelers

Netty

Bestse

Uw beoordeling:

Goede website, betere aanbiedingen dan andere sites en daar zijn wij als Bestenaren super Best tevreden over.

Mia teuwen

5 sterren

Uw beoordeling:

We vinden het heerlijk bij jullie.vriendelijk personeel, rustig. We moeten 70 kilometer rijd, heen en weer maar we hebben het er voor over, alleen de infrarood is niet fijn en niet gezellig. En dat... We vinden het heerlijk bij jullie.vriendelijk personeel, rustig. We moeten 70 kilometer rijd, heen en weer maar we hebben het er voor over, alleen de infrarood is niet fijn en niet gezellig. En dat doe ik het liefst, en dat is het beste voor mijn gezondheid. Maar misschien dat dat in de verbouwingen inbegrepen is. Maar we komen nog terug, veel succes met de verbouwingen7

Mieke

Direct duidelijk in het oog springende kortingacties op saunabezoek.

Uw beoordeling:

Prima overzichtelijke site met aantrekkelijke kortingacties; duidelijk, gemakkelijk, goedkoop, vlotte betaling, direct een e-mail bevestiging met vouchers (hoewel die in de ongewenste mail zaten!).... Prima overzichtelijke site met aantrekkelijke kortingacties; duidelijk, gemakkelijk, goedkoop, vlotte betaling, direct een e-mail bevestiging met vouchers (hoewel die in de ongewenste mail zaten!). Verder veel keuze in goede sauna’s! Helaas is de info over de sauna’s soms niet juist e/o verouderd, maar dat zal meer aan hun dan aan jullie liggen.

Wim

Prima site, helder en doet wat het beloofd

Uw beoordeling:

Eerste keer dat ik gebruik maakte van SpaOnline, ze doen wat ze beloven. Prettige kennismaking en zeker niet de laatste keer dat ik gebruik van hen maak...

P.H. Winkelaar

Moeizaam boeken

Uw beoordeling:

In het verleden een keer geboekt maar nu lukte dat niet. Verkeerd wachtwoord en toen ik het opnieuw probeerde kon dat niet want ik had a een account. Via mijn kleinzoon en zijn mailadres lukte het... In het verleden een keer geboekt maar nu lukte dat niet. Verkeerd wachtwoord en toen ik het opnieuw probeerde kon dat niet want ik had a een account. Via mijn kleinzoon en zijn mailadres lukte het maar tijdens het betalen zagen we dat ik naar Wyghen bij Nijmewgen moest en niet naar Soestertberg wat ik wilde. We hadden al betaald maar het geld was niet meer terug te halen. Toen met een nieuw wachtwoord (dat lukte) Soesterberg geboekt voor 18,25 voor 9 januari. Dat lukte Maar op 9 jan in Soesterberg met het afgedrukte formulier bleek: Ik had betaald en het geregeld, maar ik had niet gereserveerd. Kon dus ewigenlijk weer naar huis. Toen ik zei dat ik nu al twee keer betaald had en mijn gveld dus kwijt was, werd ik toegelaten. U kunt het beter niet meer via Spaonline doen, verzekerde men mij. Ik knikte en realieerde me een oude man van in de tachtig te zijn.