Louise

Uw beoordeling:

wat ik wilde was zonder problemen te regelen via de website

Marian

Gezellige en gemoedelijke sauna! Ook heerlijk gegeten!

Uw beoordeling:

Gezellige en gemoedelijke sauna! Ook heerlijk gegeten!

TM

Fijne sauna

Uw beoordeling:

meerdere sauna keuzes, maandag fijne niet te drukke dag. echter wel voor 2e keer een muffe stoombadsauna op het saunaplein.

SpaOnline maakt je dag compleet!

Uw beoordeling:

Heerlijk snel en makkelijk de bestelling geplaatst. Maakt dat je ontspannen naar de sauna gaat. Compliment! Mvg Een tevreden klant!

Sauna liefhebber

Gemakkelijk en snel geregeld

Uw beoordeling:

Nu 2x kaarten gekocht voor bezoekje sauna.
Gemakkelijke overzichtelijke website en alles snel geregeld. Daarna tas in pakken en lekker genieten!!

Marc

Eenvoudig, snel en aantrekkelijk

Uw beoordeling:

Ik heb een tweetal kaarten gekocht voor La Mer in Almere. Dit ging super eenvoudig. Veel betaalmogelijkheden, snel de vouchercodes in de mail en super makkelijk de reservering maken met de codes.... Ik heb een tweetal kaarten gekocht voor La Mer in Almere. Dit ging super eenvoudig. Veel betaalmogelijkheden, snel de vouchercodes in de mail en super makkelijk de reservering maken met de codes. Geen gedoe zoals met andere wel eens is, dat de code niet werkt of dat het lang duurt voordat je de codes hebt. Alles snel en online. Klein minpuntje; ze wilde de vouchers geprint hebben. Dat is meer iets voor La Mer, maar niet helemaal meer van deze tijd.

Ron

Superdag in topsauna voor vriendenprijs

Uw beoordeling:

Om mijn vriendin te verrassen op zoek gegaan naar een sauna die net iets meer bood dan het gangbare. Via SpaOnline had ik het geluk om op dezelfde dag nog terecht te kunnen bij Sauna Berendonck... Om mijn vriendin te verrassen op zoek gegaan naar een sauna die net iets meer bood dan het gangbare. Via SpaOnline had ik het geluk om op dezelfde dag nog terecht te kunnen bij Sauna Berendonck (alle aanbieders van kortingskaarten waren voor die dag uitverkocht). Ik snel kaarten besteld en vrijwel meteen na het betalen de e-tickets in mijn inbox ontvangen. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt. We hebben werkelijk een topdag gehad. Mooie, stijlvolle, grote sauna. Ook het restaurant was verrassend goed (veel keus voor de niet-vleeseter). Dank SpaOnline!

Ali

Snel en met korting

Uw beoordeling:

Via Spaonline toegang voor een sauna gekocht. Voordeel is dat er via spaonline een korting is toegepast waardoor de toegangsprijs een stuk minder is. Nadeel is dat er alsnog bij het bedrijf... Via Spaonline toegang voor een sauna gekocht. Voordeel is dat er via spaonline een korting is toegepast waardoor de toegangsprijs een stuk minder is. Nadeel is dat er alsnog bij het bedrijf gereserveerd dient te worden. De bedrijven hebben soms beperkt aantal plekken voor kortingsacties. Dus wanneer last minute een aankoop wordt gedaan, is het handig eerst bij het bedrijf na te gaan of er daadwerkelijk plek is om een reservering te maken.

van der steen

Misleidend

slecht

Marijke Rodenburg

Aan te bevelen

Uw beoordeling:

gebruiksvriendelijke site en eenvoudig vouchers te bestellen.