Edwin

Ticket toegang Spa

Uw beoordeling:

Geachte Is de 1e maal dat ik jullie site gebruik en vond dat dit super vlot ging natuurlijk voor de prijs is dit voor de consument zeer goed men kan 2x gaan aan deze prijs het is per toeval dat ik... Geachte Is de 1e maal dat ik jullie site gebruik en vond dat dit super vlot ging natuurlijk voor de prijs is dit voor de consument zeer goed men kan 2x gaan aan deze prijs het is per toeval dat ik die site ontdekt heb nog nooit van gehoord Meestal ben ik op zoek naar de sauna’s met overnachting Want we gaan toch een 3 tal keer per jaar De bon die ik gekocht heb ga ik wel maar in december gebruiken Met vriendelijke groeten Yde edwin

Anja Dumoulin

Prima dagje

Uw beoordeling:

Gezellig verblijf gehad met vriendinnen: fijne sauna’s, goede opgieting, lekker eten. Personeel meestal vriendelijk, maar soms wat star ( wachten op de vriendin met t uitgeprinte kaartje ipv die op... Gezellig verblijf gehad met vriendinnen: fijne sauna’s, goede opgieting, lekker eten. Personeel meestal vriendelijk, maar soms wat star ( wachten op de vriendin met t uitgeprinte kaartje ipv die op de telefoon alvast goedkeuren zodat ze alvast naar binnen kan/ lekker borrel plankje gezien v andere tafel niet te bestellen want hoort bij arrangement). Beauty gedeelte niet goed bevallen: nagel behandeling in zelfde ruimte als waar iemand anders gemasseerd wordt!!?! Voor gel lak- behandeling gereserveerd, maar stond nergens bij dat er geen mogelijkheden zijn om de ‘oude’ gellak te verwijderen: dus uiteindelijk niks kunnen doen!

Walt

Overzichtelijke wellness voordelen

Uw beoordeling:

Spaonline biedt op een overzichtelijke manier veel voordelige sauna en wellness aanbiedingen aan

jo

Voordelig, makkelijk en snel

Uw beoordeling:

Een spontane sauna actie was een succes via spa online. Diezelfde avond hebben wij genoten van voordelige tickets. Zeker voor herhaling vatbaar.

Steven

Heerlijk en knus

Uw beoordeling:

Ik vind het lekker knus En heerlijk om tot rust tekomen als je naar de sauna gaT En binnen maas biedt wat ik nodig hebt. Daarom geef ik het 5sterrsn

Margreet

Perfect

Uw beoordeling:

Erg vriendelijk, goed en snel geholpen bij mijn telefonische vraag. Dank!

sylvia

Een leuk ontvangst en erg gastvrij. Ziet er netjes uit en veel verschillende sauna's met een vrij groot zwembad. Ook verschillende plekjes waar je even privé kan zitten onder genot van een kop kofie... Een leuk ontvangst en erg gastvrij. Ziet er netjes uit en veel verschillende sauna's met een vrij groot zwembad. Ook verschillende plekjes waar je even privé kan zitten onder genot van een kop kofie / thee of een heerlijke lunch.
Ga hier altijd met veel plezier heen.

goed!!

Spa Online is makkelijk ,en snel geregeld.

Uw beoordeling:

Ontzettende leuke dag gehad,genoten van de opgietingen en het lekkers in het restaurant!!

Johan A

Snel geboekt met veel voordeel.

Uw beoordeling:

Wat zo makkelijk is met SpaOnline is dat je al betaald hebt en snel klaar bent bij de sauna als het om afrekenen gaat. De website is ook gebruik vriendelijk en het kopen van korting vouchers is zo... Wat zo makkelijk is met SpaOnline is dat je al betaald hebt en snel klaar bent bij de sauna als het om afrekenen gaat. De website is ook gebruik vriendelijk en het kopen van korting vouchers is zo gebeurt.

Erik

Relaxing in a luxfury environment

Uw beoordeling:

Ontspannen in een mooie sauna. Fijne opgietingen en veel verschillende baden en sauna’s. Prima bereikbaar.