Johan A

Snel geboekt met veel voordeel.

Uw beoordeling:

Wat zo makkelijk is met SpaOnline is dat je al betaald hebt en snel klaar bent bij de sauna als het om afrekenen gaat. De website is ook gebruik vriendelijk en het kopen van korting vouchers is zo... Wat zo makkelijk is met SpaOnline is dat je al betaald hebt en snel klaar bent bij de sauna als het om afrekenen gaat. De website is ook gebruik vriendelijk en het kopen van korting vouchers is zo gebeurt.

Erik

Relaxing in a luxfury environment

Uw beoordeling:

Ontspannen in een mooie sauna. Fijne opgietingen en veel verschillende baden en sauna’s. Prima bereikbaar.

Arnold

Weer een leuke deal via spa online

Uw beoordeling:

Korting is altijd leuk, zeker als je die zo simpel kunt krijgen. Ik kon zonder speciale reservering de volgende dag terecht bij de sauna.

Maria E.W.

Uw beoordeling:

Gevonden op internet en makkelijk boeken

Anja

Uw beoordeling:

Lekker snel en makkelijk. Goedkoop!

Isabel

Echte korting, wel goed zoeken naar juiste deal

Uw beoordeling:

Fijne van spaonline.com is dat de vouchers gewoon echt werken en een jaar geldig zijn. Jammer vind ik dat vooral de entreevouchers groot worden weergegeven en aanvullende deals (bijv entree incl... Fijne van spaonline.com is dat de vouchers gewoon echt werken en een jaar geldig zijn. Jammer vind ik dat vooral de entreevouchers groot worden weergegeven en aanvullende deals (bijv entree incl massage) een beetje onderaan. Daar moet je echt zelf beetje naar zoekennop de pagina.

Vincent

Fijne site

Uw beoordeling:

Aangemeld bij SpaOnline Daarna kaartjes voor Saunadrome in Putten besteld. Vouchers direct in de mailbox met duidelijke uitleg voor verdere proces.

Ben

Uw beoordeling:

Werkt vlot, duidelijk informatie.

Kristel van den Broek

Heerlijk

Uw beoordeling:

Wat hebben wij afgelopen zondag genoten van een super mooie dagen de sauna de Berendonck! Het leek wel of we in Marrakech waren! De zon scheen en alles was mooi en goed! Ondanks onze smalle beurs... Wat hebben wij afgelopen zondag genoten van een super mooie dagen de sauna de Berendonck! Het leek wel of we in Marrakech waren! De zon scheen en alles was mooi en goed! Ondanks onze smalle beurs konden wij via jullie toch een dag naar de sauna, en o wat zouden we dat binnenkort graag weer een keer doen! Zo goed voor onze huid en lijf! Dankjulliewel 😘🍄🎃

eric den hertog

Prima dag bij Sauna Drome. We verbleven daar de hele dag; desondanks hebben we het terrein nog niet uit. Drie sauna's bezocht. Een aantal blijft over. We komen dus zeker terug!
Bovendien...
Bovendien waren de verkrijgbare maaltijden prima. Goede, gezellige sfeer. Wellicht hielp de regen daarbij ook nog eens. Hulpvaardige medewerkers.
Een aanrader!

Een reis waard.