marijke daniels

Ontvangst aan de receptie was heel vriendelijk! Een heerlijke dagje genoten en ontspannen bij sauna GOOS in Posterholt.

De sauna ziet er heel netjes en verzorgd uit. Ik vind dit een...

De sauna ziet er heel netjes en verzorgd uit. Ik vind dit een ECHTE Aanrader.

Uitmuntend!!!

Heerlijke sauna met goede service

Top!

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, goede sauna's, fijne opgietingen. Rustig, overzichtelijk en schoon. Leuke aanvullende dingen als klankschaal sessies tegen hele kleine prijzen. De rustruimte... Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, goede sauna's, fijne opgietingen. Rustig, overzichtelijk en schoon. Leuke aanvullende dingen als klankschaal sessies tegen hele kleine prijzen. De rustruimte op het terrein is soms wat aan de frisse kant qua temperatuur, dat is het enige verbeterpunt wat mij betreft.

fam. Franken

Heerlijk dagje gehad bij Vitae Wellness in Roosendaal.

Uw beoordeling:

Rustig, overzichtelijk, genoeg faciliteiten, goed bereikbaar.

Hans

Op vrijdag 8 februari 2019 samen met mijn dochter genoten van de vele faciliteiten bij Thermen Binnenmaas met een voordelige entreevoucher aangeschaft bij Spaonline.

Uw beoordeling:

Fijne gezellige mooie en schone sauna met heerlijke opgietingen en een goede keuken. Aanrader !

Rian Vanlaerhoven

Heerlijke zondag gehad bij Thermen Goirle ons laten masseren door 2 hele vriendelijke dames is zeker voor herhaling vatbaar tot de volgende keer

Uw beoordeling:

een hele fijne sauna voor ieder wat wils door de verschillende sauna's

Annet

Samen met een vriendin een heerlijke dag gehad bij Thermen Binnenmaas. De faciliteiten zijn prima en de opgietingssessie was uitstekend. Ook de lunch en diner waren heel goed. Een aanrader voor een... Samen met een vriendin een heerlijke dag gehad bij Thermen Binnenmaas. De faciliteiten zijn prima en de opgietingssessie was uitstekend. Ook de lunch en diner waren heel goed. Een aanrader voor een fijn, ontspannende dag.

Uw beoordeling:

Prima sauna, we komen zeker vaker terug!

Nelly

Ik was er zaterdag met mijn vriendin. Heel fijn en gezellig. In een van de sauna's deed ik mijn gouden kettinkje af, omdat het heel heet werd. Gedoemd te vergeten natuurlijk en dat was ook zo.... Ik was er zaterdag met mijn vriendin. Heel fijn en gezellig. In een van de sauna's deed ik mijn gouden kettinkje af, omdat het heel heet werd. Gedoemd te vergeten natuurlijk en dat was ook zo. Thuis bemerkte ik het tot mijn grote schrik. Het is een aandenken en waardevol sierraad voor mij. Maar de eerlijke onbekende vinder had het bij de receptie afgegeven, waarvoor mijn hartelijke dank!

Bert

Na een lekkere wandeling rond Stroombroek tijd om op te warmen. Palestra is een gezellige knusse sauna met genoeg relax-ruimte (valt bij andere sauna's wel eens tegen). Lekkere kaart in restaurant... Na een lekkere wandeling rond Stroombroek tijd om op te warmen. Palestra is een gezellige knusse sauna met genoeg relax-ruimte (valt bij andere sauna's wel eens tegen). Lekkere kaart in restaurant en fijne opgietingen. Aardig personeel, no nonsense.

Voor mij uitstekend, top

Helma jongenelis

Geweldig leuke sauna met vriendelijk personeel. In de zomer kun je heerlijk in de tuin verblijven en het is er altijd heerlijk warm. Een perfecte dag altijd.