Heerlijk, relaxt en heel rustig dagje gehad bij Spa Son. Vriendelijk personeel, heerlijke sauna en niet druk. Ontspannen weer naar huis.

prima

Een heerlijke tijd gehad bij Thermen Roosendaal. Vooral de opgietingen waren erg fijn. Erg gezellig daar ook!

Uw beoordeling:

Een hele goede sauna. Je kunt je er heerlijk ontspannen. Voor herhaling vatbaar.

Betuwnaar

Wederom een heerlijke dag gerelaxt in de Sauna De Thermen in Rosmalen. Kleinschalige en gezellig complex én voor ieder wat wils. Met name de opgieting van Wim (Willem??) zijn altijd super. Goede... Wederom een heerlijke dag gerelaxt in de Sauna De Thermen in Rosmalen. Kleinschalige en gezellig complex én voor ieder wat wils. Met name de opgieting van Wim (Willem??) zijn altijd super. Goede horeca en gezellige zitjes maken de dag compleet.

Uw beoordeling:

Altijd een feest om hier te zijn !!

donkers

Wij zijn naar de wellnessboot geweest met 2 personen , met een voordelige voucher van spaonline.
wij hebben een geweldige dag gehad

Uw beoordeling:

het bestellen van de vouchers gaat erg makkelijk , werkt super met spaonline , doen dit al jaren.

Petra Ruiter

Geweldige zondag met mn man gehad.
Voor t eerst in deze sauna .

Super goed bevallen.
Gastvrouw Bonny gaf ons n warm welkom en ook een super uitleg en goeie hotstone en hoofdmassage.

Dick Selles

04-01-19. Heerlijke saunadag un Almere La Mer. Voor het eerst in deze sauna geweest. Tekefonische werd aangekondigd dat het druk zou zijn. We kregen maar 1 kluisje voor 2.
Ik verwachtte...
Ik verwachtte overvolle sauna's. Dat viel reuze mee!!! Fijne en relaxte sauna. Prettige sfeer. Aanrader!!!

M v Bentem

We zijn bij Welness Binnen Maas geweest. Mooi en verzorgd. De ontspanningsmassage was goed.Fijn dat je met z'n tweeën kan.
Alleen de sinaasappelsap niet vers geperst en erg duur. De...
Alleen de sinaasappelsap niet vers geperst en erg duur. De vuurbroodjes bij de lunch zijn erg klein en het bord is karig opgemaakt . De gado gado is erg lekker , maar de taugé moet niet rauw zijn

jjl voshol

Fijne middag /avond.fijne opgieting was erg fijn.

Uw beoordeling:

goed,tot de volgende keer.

Nico Hilgers

Wij zijn hier in december de 14 geweest, en waren wederom zeer tevreden,we hebben dit ons zelf even kado gedaan omdat we een paar dagen later 30 jr waren getrouwd en dus ontspannen dit konden... Wij zijn hier in december de 14 geweest, en waren wederom zeer tevreden,we hebben dit ons zelf even kado gedaan omdat we een paar dagen later 30 jr waren getrouwd en dus ontspannen dit konden vieren. Dit is zeker gelukt het weer was prima en konden goed kijken naar de wijde omgeving buiten zeer mooi. Ook de sauna en stoomcabine,s en douchejes waren top. ook hebben we een heerlijke massage gedaan en die is zeker ook aan te bevelen. kortom we hebben genoten en heerlijk ontspannen .

Uw beoordeling:

Zeer goed en komen zeker nogmaals langs.

maria mens

Heerlijke dag. niet zo druk, vriendelijke bediening.