Welke score geeft u het personeel? Score 5 is het hoogst
9.6/10
Welke score geeft u de hygiëne? Score 5 is het hoogst
9.6/10

B.Bramou

Was alles naar wens, behalve sauna die was niet echt warm!!!!

Reactie Spa Puur & Rein:

Beste Brahim,
wat jammer dat de sauna niet goed warm was. Heeft u dit destijds ook aangegeven? Want dan hadden we het kunnen oplossen.
Wat fijn dat in ieder geval de rest wel naar wens was.

Jamila

Wat me gaat doen terug komen is het warne water van het zwembad. Vele prive spas geweest maar overal is het water koud of niet aangenaam. Hier was het lekker warm!!

Zeker een aanrader

Youssef / JC Parfum

Geweldig

Hele fijne ervaring gaat bij Spa Puur & Rein! Faciliteiten waren netjes en schoon. Medewerkers waren aardig. Wil je genieten met je geliefden, dan adviseer ik zeker Spa Puur & Rein. Niet al te... Hele fijne ervaring gaat bij Spa Puur & Rein! Faciliteiten waren netjes en schoon. Medewerkers waren aardig. Wil je genieten met je geliefden, dan adviseer ik zeker Spa Puur & Rein. Niet al te groot, maar zeker goed genoeg!!!

Soumia

Schoon. Netjes. Consequent in kwaliteit. Hele vriendelijke personeel! Van alle spa’s die k heb uitgeprobeerd is deze toch wel het meest chille. Heeft ook alle fasciliteiten die ik zou willen.

L.T

Vorige week langs geweest bij spa puur&rein kon mooi gratis parkeren voor de deur. 2,5uur lang heerlijk genoten en ontspannen. Super vriendelijke medewerkers. Ik moest mijn geplande afspraak helaas... Vorige week langs geweest bij spa puur&rein kon mooi gratis parkeren voor de deur. 2,5uur lang heerlijk genoten en ontspannen. Super vriendelijke medewerkers. Ik moest mijn geplande afspraak helaas verzetten, ik ben zeer goed geholpen door een aardige medewerker! Het is overaal zeer schoon en netjes! Zeker een aanrader en ik kom zeker terug!

Abdelrahman Mashhour

Heerlijk ontspannen en lekker schoon