Gewoon niets aan doen ! Is geweldig lekker, hoeveelheid prima.
Timo Wuck
De lekkerste ribs en burger in Enschede
Heerlijke spare ribs, lekker gaar, viel zowat van het bot af...superlekker!!! Bezorging ......gevraagd of er aangegeven kon worden wanneer er geleverd zou worden, werd een half uurtje van te...Heerlijke spare ribs, lekker gaar, viel zowat van het bot af...superlekker!!! Bezorging ......gevraagd of er aangegeven kon worden wanneer er geleverd zou worden, werd een half uurtje van te voren gebeld top!!!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Ondanks dat ik Kip bbq besteld en classic ontvangen had, smaakte het prima... Wilde vanavond weer bestellen en de cheque voor een gratis plukbrood verzilveren. Echter lijkt de actiecode: HOOGEVEEN8...Ondanks dat ik Kip bbq besteld en classic ontvangen had, smaakte het prima... Wilde vanavond weer bestellen en de cheque voor een gratis plukbrood verzilveren. Echter lijkt de actiecode: HOOGEVEEN8 niet te werken.
Joey Heibrink
De kwaliteit is erg goed maar af en toe zitten er teleurstellende spareribs tussen. Zo ook de bestelling van 23-12. Ik vind dit erg jammer.
sander berkhout
Jullie boden mij een brownie aan omdat ik behoorlijk moest wachten. Die brownie heb ik niet gezien. Jammer
José Hartmann
Gericht was heerlijk een mals, voldoende en bijgerechten ook lekker. Bezorging binnen 30 minuten en alles wad nog goed warm!
MJ8y
The quality of service and food quality is great!!!
Anton Verschuren
Miste helaas wel de aardappelgratin die ik verzilverd had met de gespaarde punten.
Het was heerlijk de bestelling was wat laat maar het was het waard ze lieten ons bovendien wel weten dat ze wat later kwamen