Vlees was super gaar goed van smaak en behoorlijk snel bezorgd enig wat jammer is dat de aardappelen gratine niet echt warm is
Natasja Bouwkamp
Ik miste het 2e pepermuntje! hahaha. Grapje hoor, 1 is genoeg.
Nergens wat op aan te merken. Het is gewoon goed
Wij hebben geweldig gegeten en zijn erg tevreden. Smaak was fantastisch, vlees was mals en alles nog heerlijk warm. Wij zullen zeker nog eens bestellen! Als verbeterpunt zou ik aan...Wij hebben geweldig gegeten en zijn erg tevreden. Smaak was fantastisch, vlees was mals en alles nog heerlijk warm. Wij zullen zeker nog eens bestellen! Als verbeterpunt zou ik aan willen geven dat jullie wel aardig aan de prijs zijn. Als de prijzen wat lager zouden liggen, zouden we zeker wat vaker bestellen dan dat we nu kunnen doen.
Astrid Haandel
Heerlijk gegeten!!! Top!!!
Het smaakte geweldig degene die het kwam brengen verontschuldigde gelijk dat ze wat later waren wat ik netjes vond en verder heel goed gegeten en zal zeker snel nig een c bestellen
Supper top! Top service en lekker eten!!! Aanrader!!
Sandra Van den Belt
Echt heel goed! smaak, porties,malsheid gewoon super kwaliteit. Wij bestellen zeker nog eens,top.
Vond het wel tegenvallen dat er van de sitedish er 1 word toegevoegd. dat is niet op te maken uit de info. 3 is dan ook raar voor 2 personen.
Niels
Echt prima, vlotte en nette bezorging! Heerlijk mals.