Was erg lekker, zeker de Hot spareribs waren heerlijk en lekker pittig.

Richard Snijders

Ik wilde graag de nieuwe sakchu ribs proberen, dus ik had gevraagd of ik deze kon proberen. En er zaten 2 stukjes extra bij met die saus. Hellevoetsluis is altijd zo klantvriendelijk en er valt... Ik wilde graag de nieuwe sakchu ribs proberen, dus ik had gevraagd of ik deze kon proberen. En er zaten 2 stukjes extra bij met die saus. Hellevoetsluis is altijd zo klantvriendelijk en er valt altijd goed mee te praten ook bij een ongelukkige bestelling. Ik ben zeer tevreden! En zeker kudos voor het meedenken!

Goede service en duidelijke website.

Helen de Koning

WAs weer prima, kan er weer goed twee dagen van eten Bezorging goed warmte goed smaak goed enzv

marcel luthart

Deze keer niet geheel in orde qua malsheid. Harde stukjes vooral?

Ilona

Vandaag voor het eerst de bestelling ruim een kwartier te laat ontvangen. Wellicht doordat het voor het eerst (bij ons) op de fiets gebracht werd. Helaas was het eten ook niet zo heet als wij gewend... Vandaag voor het eerst de bestelling ruim een kwartier te laat ontvangen. Wellicht doordat het voor het eerst (bij ons) op de fiets gebracht werd. Helaas was het eten ook niet zo heet als wij gewend zijn.

Heerlijk en goed op temperatuur, daarnaast was het snel bezorgd. Wel jammer dat de prijs enorm blijft stijgen.

We zijn al vanaf begin 2015 klant, maar we vinden de kwaliteit van het vlees echt achteruit is gegaan. Het vlees ruikt onaangenaam en heeft veel vet randen eraan zitten. Dus gewoon geen kwaliteit... We zijn al vanaf begin 2015 klant, maar we vinden de kwaliteit van het vlees echt achteruit is gegaan. Het vlees ruikt onaangenaam en heeft veel vet randen eraan zitten. Dus gewoon geen kwaliteit vlees.

Erg jammer !!