Moest bijna 1,5 uur wachten op mijn bestelling

Er stond bij de bestelling dat het 30 min zou duren. Na een uur hebben we toch maar gebeld. Ze waren toen net onderweg

Als je aangeeft om 1800 je eten te willen is 18.30 wel erg laat

janny nijboer

Deze spareribs waren echt niet lekker,
De smaak van heringevroren vlees, wat weer ontdooit is .
De smaak van dood vlees is echt niet lekker .
Op deze manier komt er geen volgende keer...
Deze spareribs waren echt niet lekker,
De smaak van heringevroren vlees, wat weer ontdooit is .
De smaak van dood vlees is echt niet lekker .
Op deze manier komt er geen volgende keer voor sparerib express.

Harry Wierenga

Deze keer waren de Spareribs ronduit slecht wat structuur en smaak betreft het is ons al vaker opgevallen dat de kwaliteit / smaak wel varieert daar komt deze keer nog bij de de bestelde saus miste... Deze keer waren de Spareribs ronduit slecht wat structuur en smaak betreft het is ons al vaker opgevallen dat de kwaliteit / smaak wel varieert daar komt deze keer nog bij de de bestelde saus miste al met al slechte ervaring voor bijna 30,-

Veel te lang moeten wachten! Eten was prima, maar 2 uur wachten vind ik, zonder hiervan op de hoogte te zijn gesteld, veel te lang duren. Verwacht niet snel hier weer eten te bestellen met zon lange... Veel te lang moeten wachten! Eten was prima, maar 2 uur wachten vind ik, zonder hiervan op de hoogte te zijn gesteld, veel te lang duren. Verwacht niet snel hier weer eten te bestellen met zon lange wachttijd en geen excuses. Jammer, want het eten smaakte prima

Als onze bezorging nu op zijn snelst was dan zou ik de postcode 9611 voor spade rib express veendam verwijderen. Doet je naam niet ten goede. Het zelfde geld voor de kleine side dishes.

Lars Koops

Ik miste het toetje kan gebeuren volgende keer beter

Kim van hoften

Het was heel sappig en niet gaar het was ook vettig. Het bakjes waar in zat zat ook veel vocht. Heb stuk gegeten en de rest laten staan ben ook uur later ziek van geworden. Wil er wel bij zeggen dat... Het was heel sappig en niet gaar het was ook vettig. Het bakjes waar in zat zat ook veel vocht. Heb stuk gegeten en de rest laten staan ben ook uur later ziek van geworden. Wil er wel bij zeggen dat ik regelmatig bestel en dit nog nooit voor gekomen is

marcel polder

Normaal netjes op tijd al je een tijd in vult nu veel te vroeg maar wel lekker