Zo als bijna altijd zijn het heerlijke ribs. Nu ook met vrienden een family menu. Je weet het kost wat maar daar is de kwaliteit ook naar.
Ben meer dan 100% tevreden.
Oeiii oei, wat een heerlijke burger
Heerlijk gegeten! ben vooral benieuwd naar de andere smaken, zou mooi zijn als je een mix kunt bestellen zodat je ook de andere smaken kunt proberen... wel duidelijk per smaak verpakken uiteraard..
D3£@N@
Het was sUpEr lekker! Echt van genoten! Het vult en bezorging was snel!
Het eten was goed!
Teresa
Beste Sparerib Express,
We hebben heerlijk genoten van het eten.
We hebben heerlijk genoten van het eten.
Echter was er 1 minpunt welke erg jammer was. Ik had een kindermenu spareribs besteld, hier zaten 2 stuks spareribs in. De ene was heerlijk mals en zacht en sappig, echt verrukkelijk! De andere was daarentegen zelfs taai durf ik het te noemen, heb een aantal stukken zelfs uit mijn mond gehaald omdat ik het echt niet kon kauwen. Echt een verschil van dag en nacht tussen de 2 ribben in mijn pakket.
De burger en gegratineerde aardappels waren top! :)
Tevens is dit de 2e keer dat ik bij jullie bestel, de eerste keer hadden we 2 x spareribs besteld zoet, een van de 2 kwam helaas zonder saus. (Ik en vriend dus maar 1 stuk uitgewisseld zodat we beiden deel met en deel zonder saus hadden maar wel erg zonde)
Al met al dus tevreden over de smaak, malsheid die jullie eten KAN hebben op het moment dat het goed bereid wordt! Ik geef het hierna nog een poging, als de derde keer weer iets niet klopt ben ik bang dat ik ondanks hoe lekker het KAN zijn ik er niet op durf te vertrouwen wat ik in huis ga krijgen als ik bij jullie bestel.
Lars Rietsema
Heerlijk gegeten!
Inmiddels de tweede keer dat ik besteld heb bij Spare Rib Express en ik heb eigenlijk geen minpunten ervaren. Het eten wordt keurig op tijd gebracht, de ribs zijn goed gemarineerd en mals en ook de...Inmiddels de tweede keer dat ik besteld heb bij Spare Rib Express en ik heb eigenlijk geen minpunten ervaren. Het eten wordt keurig op tijd gebracht, de ribs zijn goed gemarineerd en mals en ook de bijgerechten zijn niet zomaar afgeraffeld maar echt goed op smaak.
Zie vorig commentaar. Realistische bezorgtijd op de site zetten, en anders eerder bellen dan na dik een uur wachten. Zorgen dat bestellingen compleet zijn, je belt als klant niet voor een vergeten...Zie vorig commentaar. Realistische bezorgtijd op de site zetten, en anders eerder bellen dan na dik een uur wachten. Zorgen dat bestellingen compleet zijn, je belt als klant niet voor een vergeten botertje maar storend is het wel.