Ik had mn gepofte aardappel er niet bij. En we hebben ruim een uur gewacht. En we hadden voor 3 personen spare ribs en er zit maar 1 servetpakketje in. Erg jammer. Al 2x eerder besteld en toen wel...Ik had mn gepofte aardappel er niet bij. En we hebben ruim een uur gewacht. En we hadden voor 3 personen spare ribs en er zit maar 1 servetpakketje in. Erg jammer. Al 2x eerder besteld en toen wel heel tevreden
Graag zou ik nog de optie hebben bijnde maiskolf om te kiezen tussen ongezouten of gezouten boter. Dat zou het perfect maken
Ik ben erg teleurgesteld in de kipsate. Ik hsd er zo een zin in, maar het was niet goed gegaard. Er zaten vele rauwe gedeeltes tussen. Het had echt langer gegaard moeten worden. De smaak was ook...Ik ben erg teleurgesteld in de kipsate. Ik hsd er zo een zin in, maar het was niet goed gegaard. Er zaten vele rauwe gedeeltes tussen. Het had echt langer gegaard moeten worden. De smaak was ook niet boeiend. Alleen garen en veel pindasaus eroverheen gooien is geen koken. Temperatuur mocht ook heter, het kon nu net. Gratin was gelukkig lekker, dus heb mijn buik daarmee maar moeten vullen. Salade vond ik niet lekker. Ik had een normale salade verwacht. Er had best koolsalade erbij mogen staan. Deze kon dus ook de prullenbak in. Dure grap voor enkel aardappelgratin. Ik had graag weer besteld. :-(
Het duurde een uur en kwartier voordat de bestelling er was. Wel compensatie met een ijsje. Kwaliteit verder goed!
Heerlijk zo als altijd
S Smidt
Was wel half uur te laat
Brend Van der Baan
Smaak, temperatuur, diversiteit zijn allen goed. en keurig bezorgd qua tijd en een leuke bezorger
We hebben om 6 uur besteld en 20.15 uur kwamen de spareribs... waren in leiden aan het zoeken maar wij wonen in De Lier! Heel vreemd en vervelend.. hadden wel verwacht dat we ze gratis zouden...We hebben om 6 uur besteld en 20.15 uur kwamen de spareribs... waren in leiden aan het zoeken maar wij wonen in De Lier! Heel vreemd en vervelend.. hadden wel verwacht dat we ze gratis zouden krijgen of voor de helft van de prijs ofzo... spareribs waren gelukkig heerlijk!!
We hebben een beef burger besteld die was lauw . Ook hebben we 2 soorten ( smaken) sparribs besteld die waren allebij niet gaar ( ze vielen niet van het bot ) je moest ze echt met je tanden van het...We hebben een beef burger besteld die was lauw . Ook hebben we 2 soorten ( smaken) sparribs besteld die waren allebij niet gaar ( ze vielen niet van het bot ) je moest ze echt met je tanden van het bot trekken en dan nog bleef de helft van het vlees aan het bot zitten. Ook hadden we chicken wings besteld, het laagje wat krokant hoort te zijn was zompig en de kip was kurk droog. Ook hadden we nog een 500 ml ben en Jerry ijs van 7.95 die kon je zo in een glad gieten ...het leek wel chocomel zo dun. We hebben gebeld met deze klachten en we konden 15% korting krijgen op de volgende bestelling. Daar waren wij het niet mee eens en hebben gevraagd naar de baas. Die wilde niet luisteren naar onze klachten , hij was onvriendelijk en zei ons dat hij ons op de zwarte lijst ging zetten. Wij gaan hier dus nooit meer bestellen. Wat een balle tent