Garage Mark Vermeij

Wisselende malsheid van ribs erg jammer. We eten regelmatig bij jullie vandaan, maar de kwaliteit is wisselend

Gisteren hebben wij besteld. De genoemde wachttijd gaf aan dat het ongeveer 45 minuten zou zijn. Uiteindelijk heeft het bijna het dubbele geduurd. Dan is dat misschien ook de reden dat de ribs niet... Gisteren hebben wij besteld. De genoemde wachttijd gaf aan dat het ongeveer 45 minuten zou zijn. Uiteindelijk heeft het bijna het dubbele geduurd. Dan is dat misschien ook de reden dat de ribs niet echt warm meer waren. Daarnaast hadden we Sakchu gekozen maar was men de sesamzaad compleet vergeten. Jammer want normaal hebben wij echt een betere ervaring.

Hasina

Normaal zijn de ribs veel malser, het vlees valt van het bot en dit was nu niet zo. De ribs waren taai en de randjes waren verbrand. De velletjes van de ma�skolven waren stug, het leek niet vers te... Normaal zijn de ribs veel malser, het vlees valt van het bot en dit was nu niet zo. De ribs waren taai en de randjes waren verbrand. De velletjes van de ma�skolven waren stug, het leek niet vers te zijn. We vonden dit erg jammer, normaal is er niets aan te merken. Het eten is aan de prijzige kant maar altijd tip top in orde dus de moeite waard maar dat was nu niet het geval. Zonde.

BP Berrenstein

Uitgedroogde Pinda sauce ontvangen

en kip classic had geen smaak, al hoewel het kip classic is verwacht je wel smaak kua specijeren

Marcel Hendriks

Ik vind dat het wat beter verpakt kan worden zodat de mensen geen koud eten hebben ik vond de kwaliteit van het eten prima maar de koude temperatuur vond ik toch wel echt een flinke domper

Thomas Kiene

Lange gewacht op bestelling

Wesley Van sinderen

Bezorger had een grote bek en 2 uur op mn eten zitten wachten. Gelijk de laatste keer

Ik bestel om 17.30 en Als ik een mail ontvang met daarin dat het 45 duurt en de bezorging om 18.15 zaal zijn en uiteindelijk na 2x gebeld te hebben om 19 uur pas te eten hebt. Vind ik dit met 3... Ik bestel om 17.30 en Als ik een mail ontvang met daarin dat het 45 duurt en de bezorging om 18.15 zaal zijn en uiteindelijk na 2x gebeld te hebben om 19 uur pas te eten hebt. Vind ik dit met 3 hongerige kinderen niet kunnen.

Eric Riga

Ik heb eerder besteld en toen was het top, vandaag waren de spareribs verre van warm helaas

Mike Keulen

De Ribs waren niet goed gemarineerd halve ribs zonder marinade en leek erop dat ze ook half gaar waren niet waar ik op gehoopt had en lijkt me zeer sterk nog eens wat te bestellen bij jullie