Prima te doen, aanrader voor als je het nog nooit hebt geprobeerd.
Andre Jongste
Deze reis veel kleine botjes en splinterbotjes in het vlees waar door de tant van mijn vrouw is afgebroken ook mijn dochter klaagde daar over ook het vlees was erg droog ik hoop zeker nog iets te...Deze reis veel kleine botjes en splinterbotjes in het vlees waar door de tant van mijn vrouw is afgebroken ook mijn dochter klaagde daar over ook het vlees was erg droog ik hoop zeker nog iets te horen hier over
Willem Kuyt
Als in de bevestigingsmail staat dat de wachttijd 45 min is dan reken je er niet op dat de bestelling 10 min later wordt bezorgd, heel lullig als je dan net even onder de douche staat en de bezorger...Als in de bevestigingsmail staat dat de wachttijd 45 min is dan reken je er niet op dat de bestelling 10 min later wordt bezorgd, heel lullig als je dan net even onder de douche staat en de bezorger weer vertrekt. Geef aub een nauwkeurigere wachttijd, ik begrijp dat dat wat lastig is maar dit voorkomt onnodige irritatie.
Bram
17.15 besteld. Bestelling zou in 45 minuten geleverd worden. Bestelling was om 20.15 geleverd. Malse Sahcha bestelt met sesamzaad, echter zat het zaad niet op de spareribs. (die was...17.15 besteld. Bestelling zou in 45 minuten geleverd worden. Bestelling was om 20.15 geleverd. Malse Sahcha bestelt met sesamzaad, echter zat het zaad niet op de spareribs. (die was vergeten) Levering bleek onvolledig. 1 deel van de spareribs was vergeten 2de deel van de levering kwam om 20.45
Dame van de telefoon was erg behulpzaam en bleef zich verontschuldigen. Natuurlijk vervelend en mag niet gebeuren. Moet zeggen dat we niet eerder slecht ervaring hadden met Oisterwijk.
Niet doen
Geen patat, duur en weinig saus op spade ribs. Tevens waren ze koud
Arnold Nugteren
Geen kruidenboter bij de bestelling.. was wel opgegeven.. vexer was het heel goed ete
Bjorn Van Heerebeek
Ik ben blij met deze mail van jullie kant uit, was toch al van plan om te bellen of mailen. Het was echt zeer slecht. Normaal gesproken smaakt het altijd heerlijk en proppen mijn zoon en ik ons tot...Ik ben blij met deze mail van jullie kant uit, was toch al van plan om te bellen of mailen. Het was echt zeer slecht. Normaal gesproken smaakt het altijd heerlijk en proppen mijn zoon en ik ons tot de nok toe vol, maar deze keer is 2/3 in de kliko beland. Het leek wel of dat het te lang in de oven of weet ik wat heeft gelegen, maar het was helemaal verschrompeld en zat muurvast aan het bot.
Gerard
Vanavond toch maar weer eens spare ribs proberen. Hopen dat het nu wel goed gaat. Bestelling word redelijk op tijd geleverd. Alleen ontbraken er 3 items en zat er een kilo verkeerde Ier...Vanavond toch maar weer eens spare ribs proberen. Hopen dat het nu wel goed gaat. Bestelling word redelijk op tijd geleverd. Alleen ontbraken er 3 items en zat er een kilo verkeerde Ier bestede ribs bij. De bezorger meld dat hij direct de vergeten producten komt brengen. Na 3 kwartier komt hij aan de deur voor de verkeerd geleverde ribs op te halen. Die ging hij nu van ander klanten bezorgen. (Terwijl dat dus al bij ons 3 kwartier op tafel heeft gestaan) maar onze vergeten producten had hij nog niet dus moest ik maar bellen met sparerib express Leeuwarden. Je zou die andere klant maar zijn. Dat je ribs bij vreemde 3 kwartier op tafel hebben gestaan. Yak. Dit geeft mij geen vertrouwen is de kwaliteit dus voor mij geen ribs weer van sparerib express LEEUWARDEN.
Tim Weijers
Normaal gesproken zeker tevreden over de bezorging. Duurde alleen nu 2 keer zo lang. Snap dat het druk kan zijn maar 2 keer zo lang is best veel. Eten is zo als altijd prima heb ik niks op aan te...Normaal gesproken zeker tevreden over de bezorging. Duurde alleen nu 2 keer zo lang. Snap dat het druk kan zijn maar 2 keer zo lang is best veel. Eten is zo als altijd prima heb ik niks op aan te merken.