Het eten was niet meer warm genoeg. Ook was het erg minimaal qua hoeveelheden voor dit geld.
Ik vind de kwaliteit steeds minder word
Jeannette Van mullem
Jammer spareribs op
Mitchell Bergen
1 uur wachten op je eten is echt heel lang De mais was bruin en veel te gaat Spareribs uit gekookt met veel bbq saus en niet krokant of maar iets van bbq Presentatie ziet er goed...1 uur wachten op je eten is echt heel lang De mais was bruin en veel te gaat Spareribs uit gekookt met veel bbq saus en niet krokant of maar iets van bbq Presentatie ziet er goed uit mooi in een doos verpakt in de doos ziet er super goed uit goed voor elkaar elkaar heeeel jammer van het eten waar het om gaat
Bestelling kwam half uur te laat, was ook lauw en geen bericht van gekregen dat het later zou komen
Gerard Van Hulzen
Ik had de kwaliteit van het vlees echt veel hoger verwacht gezien de prijs (bistro-waardig). Dat het er droog uitzag en redelijk taai was viel mij zwaar tegen. Ik zal dan ook niet meer...Ik had de kwaliteit van het vlees echt veel hoger verwacht gezien de prijs (bistro-waardig). Dat het er droog uitzag en redelijk taai was viel mij zwaar tegen. Ik zal dan ook niet meer snel bestellen. Dan liever bestellen bij La Cabana, daar smaken de ribs een stuk beter.
Irene Hiemstra
Vlees was hartstikke taai, zonde van mijn geld. Al eerder eens zulk taai vlees gehad maar toch weer besteld aangezien ik ook wel goede heb gehad. Niet fijn eten dit.
Maarten Kuijpers
Vet klonten op de spare ribs en een ma�skolf in plastic zakje , beetje pauper allemaal
Cindy stam
En zat ook maar 1 setje doekjes/pepermunt etc bij terwijl we spareribs voor 2 hadden....Spareribs waren klein dunne stukjes zijn we niet gewent van jullie. En wat aan de droge kant.