Diana koreman

Al een aantal keer nu aangegeven dat de spareribs droog waren
Ze worden steeds droger

Te laat en verkeerde gerecht

Doe geen moeite, ik ga niet meer bestellen.

Frank Laarhoven

Helaas slechte ervaring. We keken uit naar een lekker maaltijd maar de ribs waren aangebrand. Zowel neutraal als sweet pikant waren niet goed bereid. Droog en aangebrand. Viel heel erg tegen. Toch... Helaas slechte ervaring. We keken uit naar een lekker maaltijd maar de ribs waren aangebrand. Zowel neutraal als sweet pikant waren niet goed bereid. Droog en aangebrand. Viel heel erg tegen. Toch �30= gekost. Had hier meer van verwacht.

Frank Kampers

6: lauw eten, binnendoos kapot, saus in doos

De gepofte aardappel moet op smaak gebracht worden. Het aanbieden van patat zal ook heel erg op prijs gesteld worden.

Zorgen voor een goede kwaliteit vlees, waardoor de klant geen vet hoeft te eten maar vlees. Daarnaast wanneer er staat dat het binnen 30 minuten geleverd zou worden, dan is het ook wel leuk wanneer... Zorgen voor een goede kwaliteit vlees, waardoor de klant geen vet hoeft te eten maar vlees. Daarnaast wanneer er staat dat het binnen 30 minuten geleverd zou worden, dan is het ook wel leuk wanneer dit ook gebeurd. In plaats daarvan hebben we meer dan een uur moeten wachten op ons eten en heb ik moeten bellen waar het bleef.

De chickenwings waren zacht en plakte aan de bak vast.

kathinka van Eck

De maiskolf was taai hij leek wel oud

Nathalie De wild

Ruim 2.5 uur moeten wachten. We hebben gebelt en er is niks gedaan om het op te lossen erg teleurgesteld