Super lekker en goede bezorging

Nick van Nunen

Spareribs waren heel goed. Temperatuur, smaak en hoeveelheid waren goed. Ik vind het (qua prijs) waard, alleen denk ik dat de prijs veel mensen zal afschrikken. Voor 2 personen was het � 45 ,-.... Spareribs waren heel goed. Temperatuur, smaak en hoeveelheid waren goed. Ik vind het (qua prijs) waard, alleen denk ik dat de prijs veel mensen zal afschrikken. Voor 2 personen was het � 45 ,-. Spareribsexpress gaat ons in ieder geval terugzien. ????

Heerlijke smaak die sakchu, net zo lekker of misschien zelfs lekkerder dan de Sweet & Spicy.. Deze mag blijven!

Helma Brinkman

Snelle bezorging, lekker gegeten

Eten was goed
het was helaas aan de koude kant

Stephan Wierema

Deze keer een slechte ervaring. Ruim 1,5 uur gewacht. We hadden een kids meal besteld, dus kun je vanuit gaan dat er een kind op zn eten zit te wachten. Dus tegen 8 uur beetje laat als de app 19.15... Deze keer een slechte ervaring. Ruim 1,5 uur gewacht. We hadden een kids meal besteld, dus kun je vanuit gaan dat er een kind op zn eten zit te wachten. Dus tegen 8 uur beetje laat als de app 19.15 aangeeft ten gevolg een huilend en vermoeiend kind met weinig eten op naar bed gebracht. Vlees was niet goed van smaak. Niet erg mals en veel harde stukjes (bot) er in. Viel erg tegen en we bestellen toch graag en regelmatig bij jullie. Dus een kleine bittere nasmaak op deze zondag avond.

J. Couwenberg

Het was weer verrukkelijk!
Smaak is super en vlees valt zo van het bot.
Zo horen spareribs te zijn!!!! ????

Hans Kommers

Wel duur maar lekker

De kwaliteit is prima
neem altijd hot
snel bezorgd
wat je vraagt dat krijg je.
Sparerib expres gewoon de beste
groeten Henkm