Alleen jammer dat jullie geen gebakken aardappelschijfjes verkopen, dat had er nog wel bij gekund. Maar voor de rest super goed
Adrie
De online bestel site lag eruit, maar telefonisch werden we na dat we aangaven dat we behoorlijke bestelling hadden toch maar geholpen.
Rink Klaassen
Een tussenstap van ca 800 gram zou mooi zijn naast 650 of 1000 gr
Van der Hoek
Ziehiervoor
Eten was super lekker en voldoende warm genoeg mede door de juiste verpakkingen. Een van de weinige Eten restaurants die bij ons bezorgen. Bezorger was netjes op tijd.
Sparribs was lekker mals, alleen de nieuwe recept is helaas niks voor mij. Volgende keer toch maar ren andere smaak
????????
Eva De Boer
Goede smaak veel vlees
Spare ribs zijn bij ons altijd netjes snel bezorgd. Het eten is dan nog lekker warm. Het is goed bereid, de bij gerechten smaken lekker en het vlees valt van de botten zonder moeite. Ook...Spare ribs zijn bij ons altijd netjes snel bezorgd. Het eten is dan nog lekker warm. Het is goed bereid, de bij gerechten smaken lekker en het vlees valt van de botten zonder moeite. Ook de verschillende smaken zijn erg lekker! Ook de kinderen zijn er dol op.
Mieke Voeten
Misschien ook frietjes op de kaart zetten voor bij het kinder menu