Het was erg lekker had alleen te snel besteld had nu twee kleine schotels en 1 grote achteraf gezien beter een fam schotel kunnen nem had me 14 euro geschild vind dat best veel eigenlijk maarja
Ed Van den Hove
Normaliter is SpareRibs prima, alleen deze keer kregen we de spareribs in de verkeerde saus. Ik had BBQ besteld en kreeg sweet saus. Heb hier geen klacht over ingediend, want we zaten tot 1 uur en...Normaliter is SpareRibs prima, alleen deze keer kregen we de spareribs in de verkeerde saus. Ik had BBQ besteld en kreeg sweet saus. Heb hier geen klacht over ingediend, want we zaten tot 1 uur en een kwartier te wachten en dan heb je echt wel trek.
Sandra
Alles was super de temperatuur was goed en de gerechten heerlijk we misten alleen de kruidenboter bij de aardappels
Alles netjes verpakt en heerlijk afgeleverd
Misschien iets beter op tijd, was nu 15 minuten te later, dus ook niet heel warm meer.
Diana
Prijs/kwaliteit en bezorging zijn uitstekend. Verpakkingsmateriaal zou wat minder of Milieuvriendelijker mogen.
stefan van dijck
????????????
Niels Ploeg
Goede bezorging! Smaakt goed en is super mals. En de temperatuur is ook helemaal goed en dat na een rit van 20 min! Raad het zeker aan!