Helena Dousis

Super goed

Prima en heerlijke spareribs ...snel geleverd ..Helemaal Top

Vandaag de ribs met het nieuwe smaakje genomen en die moeten jullie er maar in houden. SUPER lekker.

Max Lumenta

Zoals altijd, heerlijk van smaak, goed van warmte, altijd alles in orde.

Monic van Helteren

Zie 3

Echt super lekker eten!!

Joost Musters

Super goed product snelle service

Anne de Louw

Ik moet eerlijk zeggen dat de vorige keer en deze keer een beetje tegen viel. Veel botsplinters en vet. Dat ben ik in al die jaren van jullie echt niet gewend!!

Sander D�ren

Na online doorgeven van de bestelling kreeg ik te zien dat het +/- 60 min zou duren.
Daar ik na 60 min echt weg moest, en geen tijd meer zou hebben om te eten, heb ik direct gebeld met het filiaal in Almere, om te annuleren. Maar zij verzekerde mij dat het nu al weer minder druk was en mijn bestelling zou er binnen 45 min zijn. Al met al duurde het 62 min, mijn kinderen hebben er van gesmuld, ik heb het moeten doen met een boterham. Ik wil de eerst niet reageren, maar laat het toch maar weten. Als ik zelf niet weg had gemoeten, was het wel een cijfer 9 geworden. Met vriendelijke groet, Sander D�ren