Wij hadden de sweet en spicy ribs, die waren echter veel te spicy! Een beetje pit is lekker, maar dit brandde na 1 hap al letterlijk je strot uit. Met moeite samen de ribs voor 2 opgegeten en flink...Wij hadden de sweet en spicy ribs, die waren echter veel te spicy! Een beetje pit is lekker, maar dit brandde na 1 hap al letterlijk je strot uit. Met moeite samen de ribs voor 2 opgegeten en flink moeten blussen...... misschien iets minder spicy?
Het was heerlijk dankje wel
Ik had om 18.30 Besteld 18.45 dat was jammer
Hans Feenstra
Eten is goed maar bezorging kan een stuk sneller
Ruud Loots
We hadden sakchu ribs hier zat geen sesamzaad op terwijl dit wel omschreven staat.
Altijd goed en lekker Alleen 1,5 uur wachten voor je eten komt moet echt beter 3/4 kwartier max . Een belletje dat je eten later komt na een uur is wel zo netjes. En net als bij mac...Altijd goed en lekker Alleen 1,5 uur wachten voor je eten komt moet echt beter 3/4 kwartier max . Een belletje dat je eten later komt na een uur is wel zo netjes. En net als bij mac na lang wachten mag er wel iets extra worden gegeven.
Jose
Heerlijk!
We vonden super lekker.we vaak bestellen.
Reinier Hoogvorst
Helaas was het dit keer niet zo warm voor de rest was het goed.