2 keer sweet en spycy besteld , maar die zijn veelste heet zo zonde van het vlees , je eet dan niet eens alles op.
coba loonen
Heerlijk mals en bestelling mooi op tijd
Helaas waren de spareribs bijna allemaal heel erg klein waardoor we echt te kort hadden , bezorging altijd super, als formaat normaal was geweest een 9 gehad
Graag zou ik de keuze van Friet nog toegevoegd zien en heb 1 min puntje dat als je de keuze hebt voor 2 bijgerechten dat je daar dan nog voor moet betalen omdat er weinig keus is voor gratis lekkers...Graag zou ik de keuze van Friet nog toegevoegd zien en heb 1 min puntje dat als je de keuze hebt voor 2 bijgerechten dat je daar dan nog voor moet betalen omdat er weinig keus is voor gratis lekkers erbij. Dit was naar mijn mening de 1ste keer dat ik bestelde veel meer
Dita Mostert
Vlees en smaak waren super
D.M. Buck
Heerlijke spare-ribs, waar het vlees zo vanaf valt. Ook een heerlijke marinade. De salade was ook heel lekker, een beetje pittig. Alleen de fruitcocktail is niet vers, maar gewoon uit blik, wat niet...Heerlijke spare-ribs, waar het vlees zo vanaf valt. Ook een heerlijke marinade. De salade was ook heel lekker, een beetje pittig. Alleen de fruitcocktail is niet vers, maar gewoon uit blik, wat niet wil zeggen dat dit niet lekker is. Maar vers was net iets beter geweest. Trouwens de knoflooksaus was ook heel lekker! Zeker een aanrader. De bezorging was ook snel!!
Karolien Syroit-Schuurkes
Lekkere spareribs, veel keuze, snelle en goede bezorging!!
Joop Distel
Zo jammer dat er niet goed gecontroleerd wordt als de bestelling de deur uit gaat, alweer verschillende keren meegemaakt dat de bestelling niet compleet wordt afgeleverd. Heb deze keer duidelijk op...Zo jammer dat er niet goed gecontroleerd wordt als de bestelling de deur uit gaat, alweer verschillende keren meegemaakt dat de bestelling niet compleet wordt afgeleverd. Heb deze keer duidelijk op de bestelling gezet controleer de bestelling dat scheelt een extra rit, en ja hoor weer wat vergeten en na moeten bezorgen. zo jammer dit. Kon wel 15% korting krijgen bij de volgende telefonische bestelling, maar ik bestel altijd online dan kan je dus geen 15 % korting krijgen dan maar na leveren. Jammer. Ik hoop dat jullie hier wat meedoen, want de maaltijden zijn erg lekker en goed verzorgt.
Wij hebben er weer lekker van gegeten.
Mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger die aanbod om het op het aanrecht te zetten omdat ik mn handen vol had met de kleine. Alles goed op smaak en h��l belangrijk ook op temperatuur! Kortom,...Mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger die aanbod om het op het aanrecht te zetten omdat ik mn handen vol had met de kleine. Alles goed op smaak en h��l belangrijk ook op temperatuur! Kortom, we hebben genoten!