Geen kraskaart ontvangen maar wel mijn ben&jerry smaak caramel CHEW CHEW. Super lief mijn dank is groot.
Gijs Wijngaards
Het waren lekkere sappige ribs!
Top lekker en perfect op tijd bezorgt
Louis Dieleman
Alles was perfect als altijd. Alleen de pittige spareribs waren heeeeeel erg pittig.
Erik Temminck
Ruim voldoende en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten deze mensen bereiden met liefde en dat proef je gr erik
v Uden
Het waren heerlijke spicy sweet spareribs. De temperatuur was ook goed en na ongeveer een uur wachten, zoals ook vantevoren werd gezegd, bezorgd door een vriendelijke jongeman. We zullen zeker...Het waren heerlijke spicy sweet spareribs. De temperatuur was ook goed en na ongeveer een uur wachten, zoals ook vantevoren werd gezegd, bezorgd door een vriendelijke jongeman. We zullen zeker nogmaals bestellen
Angela Schaaf-Verhoeven
Smaakvolle en goed warme spareribs. Exact op tijd geleverd en via de app makkelijk besteld en betaald.
heiko sietsema
Altijd lekkur en vriendelijke bezorgers
Fabian Domacassee
????
Prima kwaliteit, goede service en bezorging binnen afgesproken tijd. Geen min punten