Heb nu een broodje hamburger genomen, was heerlijk en goed opgemaakt ! maar de favoriet tot nu toe zijn toch de spareribs

Misschien volgende keer toch de temperatuur iets beter managen... maar de smaak was zeker weer heerlijk!!

Snel geleverd, sparerib super mals en alles lekker natuurlijk

Prima eten en bezorging!
Van mijn part mogen de gerechten wel in een bakje, om minder verpakking te verbruiken.

Al meerdere malen een bestelling gedaan, het eten is altijd goed!????

Melbensi

Ik haal mijn sparibs altijd zelf op bij het filiaal Amstelveen het schinkeldijkje.
De filiaal manager loopt daar al een tijdje mee en ik vind dat hij de toko goed aanstuurt. Het kwaliteit sparibs en het hele pakket worden altijd lekker klaar gemaakt. Het klopt wel wat men zegt een ander filiaal van sparibs express uit haarlem deed het wat minder kwa smaak. Verder met ik tevreden met sparibs express over het algemeen. Wel mag het filiaal Amstelveen de route bezorgen hoofddorp toevoegen. Vind die van haarlem niet heel gunstig . Althans mijn mening

Het was weer erg lekker, snel bezorgd en voor een goede prijs.

Het was erg lekker niets op of aan te merken.

Rinie van Mol

Het was lekker en nog warm en op tijd geleverd.