Eerste keer besteld en er komt zeker een vervolg,netjes verpakt,mooi zakje met reinigingsdoekje voor de handen,tandenstoker,pepermuntjes,dat soort dingen maakt het net af,bovendien was het zichtbaar...Eerste keer besteld en er komt zeker een vervolg,netjes verpakt,mooi zakje met reinigingsdoekje voor de handen,tandenstoker,pepermuntjes,dat soort dingen maakt het net af,bovendien was het zichtbaar met zorg bereid,en heerlijk van smaak,super????????
Lekkere ribs. wat minder bbq-saus er op zou nog beter zijn!
Ondanks dat de lange wachttijd was aangegeven, duurde het ruim anderhalf uur. Das toch wel pittig lang
Lastig dat bIj het zoeken op internet naar de zaak telkens de website van thuis bezorgt te voorschijn komt.
Ik dacht dat er sla bij hoorde was er niet verders prima
Charles Hulst
Super.wat je ervan verwacht.
Lekker van smaak, vlees laat goed los van het bod, punten sparen is leuk, aflevertijden kloppen, jammer dat er geen frietjes mee te bestellen zijn.
Arie Westgeest
Ribs waren zacht als boter!! En het vergeten toetje netjes zonder problemen aangebracht... TOP
Prima van smaak en goed op temprat�ur. Ook de bezorging was goed geregeld. En natuurlijk super makkelijk te bestellen
Sietze Kuperus
Het smaakte heerlijk en een snelle levering ik ga zeker vaker bij juli bestellen mvg sietze Kuperus