Heerlijke spareribs (sweet) viel zo van het bot zeker niet vet. uitstekend
Snelle bezorging! De ribs kwamen nog heerlijk warm aan (tot op het bot, zoals het hoort ;). Smaak was ook goed!
Heerlijk vlees dat zo van het voor af viel. Daarom kom ik steeds bij jullie terug in verschillende steden ;-)
Heerlijk mals vlees en lekker gekruid!
Het was heerlijk en we hebben hier verder niets aan toe te voegen.
Colinda Koen - van den Broek
De spareribs waren weer geweldig alleen teleurgesteld in de kippenbouten. Deze vond ik ten opzichte van de kwaliteit te duur, had iets beter verwacht. Waren qua smaak niet bijzonder en het vlees was...De spareribs waren weer geweldig alleen teleurgesteld in de kippenbouten. Deze vond ik ten opzichte van de kwaliteit te duur, had iets beter verwacht. Waren qua smaak niet bijzonder en het vlees was aan de droge kant.
Geel
Altijd goed eten, alleen de prijs mag wel iets minder, kan ik vaker bestelen :-)
Goed, lekker, warm en optijd bezorgd. Prima. Veel vlees en weinig/geen vet. Om een 10 te halen moeten de botten van het vlees afglijden. Wie weet de volgende keer.. ;)
Lekker gegeten, helemaal top en zo mooi verpakt en heerlijke warme gerechten.
Ik vind eigenlijk alles goed zowel de bezorging, zijn goed op tijd, smaak temperatuur en verder de andere dingen ook