Hans Dekker

Ondanks dat ik een 8 geef heb ik toch nog een opmerking.. de hele doos zat onder de marinade en saus. We moesten eerst alles schoonmaken voordat we �berhaupt konden gaan eten. Dit vind ik jammer en... Ondanks dat ik een 8 geef heb ik toch nog een opmerking.. de hele doos zat onder de marinade en saus. We moesten eerst alles schoonmaken voordat we �berhaupt konden gaan eten. Dit vind ik jammer en ik hoop dat dit de volgende keer niet weer gebeurd. Verder was het eten zelf wel top

Annemiek van Doorn

Prima gerecht, was erg lekker!

Guido Fokkema

Heerlijke spareribs. Hot is echt hot en geen slappe variant. En je krijgt tenminste ook een goeie portie voor het geld. Na bestellen werd helaas aangegeven dat het wel een uur kon duren, dus daar... Heerlijke spareribs. Hot is echt hot en geen slappe variant. En je krijgt tenminste ook een goeie portie voor het geld. Na bestellen werd helaas aangegeven dat het wel een uur kon duren, dus daar werd ik niet zo blij van, maar gelukkig werd er toch na een half uur bezorgd. Top!

Monique Molengraaf

Het was weer toppie en snel bezorgt voor een zondag avond!

Mulder

Prijs is wel aan de pittige kant.. Vooral als ik het vergelijk met concurrenten uit de buurt.

zou ook graag zien dat er losse 1.5 porties komen;)

Willie Van t Klooster

De smaak was er goed, vlees was goed gegaard en mals, bovendien was de temperatuur van de gerechten erg goed.

Snelle bezorging. Spareribs zijn zeer goed. Mals en op smaak. ��n vd lekkerste spareribs van Eindhoven

Voor de 3x op een rij heb ik erg lang moeten wachten op de bezorging van mijn eten. Het toppunt was dat ik iets meer als 2,5 uur heb moeten wachten. Hierdoor heb ik als een aantal keer besloten om... Voor de 3x op een rij heb ik erg lang moeten wachten op de bezorging van mijn eten. Het toppunt was dat ik iets meer als 2,5 uur heb moeten wachten. Hierdoor heb ik als een aantal keer besloten om ander eten te bestellen als sparibs expres. Erg jammer aangezien het eten top is!

Leo Juckers

Gewoon super spare ribs besteld met saus. Geen saus dus..ff bellen en hopla nog geen 10 min. later werd mijn saus gebracht super een 10 en oja de ribs waren om te suge.