Als de wachttijd lang is, wat kan gebeuren natuurlijk, moet de bezorgtijd wel kloppen. Er stond ca 60 minuten maar toen ik beldde na 20 minuten zou het wegrijden nog 60 minuten duren. Omdat ik zelf...Als de wachttijd lang is, wat kan gebeuren natuurlijk, moet de bezorgtijd wel kloppen. Er stond ca 60 minuten maar toen ik beldde na 20 minuten zou het wegrijden nog 60 minuten duren. Omdat ik zelf gebeld heb, wist ik dat het nog langer zou duren. Dat zou ik liever vanuit jullie ontvangen.
Broodje was slecht. Niet goed gebakken, te wit en slap. Daarnaast is de nieuwe kartonnen verpakking van de spareribs ook slecht. Is kouder en smaakt naar karton. Doe gewoon die van plastic.
Bart Vonk
Snel geleverd,Netjes ingepakt ,goede temperatuur en lekkere smaak en niet vergeten vriendelijke bezorger
Snelle bezorging
De burgers waren al best koud, dat was jammer. Verder smaakte alles prima. Bezorgtijd zou volgens de site ongeveer 90 minuten zijn maar ze waren er binnen een half uur. Dat was fijn!
Hoewel niet goedkoop zeker het geld waard Lekkere ribs en gewoon heet bij levering. Top. Enige tip die ik zou hebben is volg link waar de bezorger is
Rene van de Ven
Zie vorige
Was drooge burger
Richard Van Leeuwen
Service, smaak en snelheid zijn prima. Prijs is aan de stevige kant.