We hadden een tijdstip gekozen voor het bezorgen. Eten was sneller dan gedacht en we waren nog niet thuis. Bezorger belde ons netjes op en gaf aan dat hij even zou wachten, omdat we binnen 5 min...We hadden een tijdstip gekozen voor het bezorgen. Eten was sneller dan gedacht en we waren nog niet thuis. Bezorger belde ons netjes op en gaf aan dat hij even zou wachten, omdat we binnen 5 min thuis zouden zijn.
Lekker gegeten ga zo door
Myriam
De bezirgtijd klopte. Ca. 1 uur..maar alles maakt heerlijk. Super malse spareribs. Lekker stokbrood. Heerlijke aardappelgratin. Lekkere maïskolven. Alles lekker warm geleverd
Ze waren best taai we halen vaker spare ribs maar meestal zijn ze lekker zacht dat ze net niet uit elkaar vallen
Vlees was half gaar. Jammer, normaal is het altijd heerlijk
Gratis bakje knoflook saus bij de spareribs.
De spareribs waren voor 1 persoon lekker, voor de ander, die allemaal kleine ribjes kreeg een beetje taai. De salade was een zoete natte kooldrab. Niet zoals het plaatje op de website zou vermoeden.