Georgette reniers

Ondanks dat jullie in leeuwarden zitten en wij in Franeker vind ik een uur goed qua bezorgingstijd en de kwaliteit is goed al had ik deze keer zelf een kleine opmerking er waren aan het eind (of... Ondanks dat jullie in leeuwarden zitten en wij in Franeker vind ik een uur goed qua bezorgingstijd en de kwaliteit is goed al had ik deze keer zelf een kleine opmerking er waren aan het eind (of begin hoe je het ziet)wat hardere dus wat taaie stukken ,..de hond vond het niet erg hahaha,...verder goede kwaliteit en smaak,.......

Sandra Kok

Goeie service heet eten heerlijke smaak gewoon helemaal super Nijkerk mag blijven

Goed eten en snel bezorgd

Michel IJsakkers

Chickenwings waren koud alsof ze uit de koelkast kwamen. Rest van de bestelling was wel redelijk warm. Slechte prijs/kwaliteitverhouding

Leonie Van oorschot

Slecht

Eten was koud

Verwachte levertijd 45 minuten, werd uiteindelijk bijna anderhalf uur. Eten was koud en droog. En dat voor zon prijs!? Nooit meer. Waardeloos.

Gepofte aardappel zonder kruidenboter?
Chicken wings die alleen hot kunnen worden besteld?
Gegratineerde aardappelen in een bakje waar mijn kat nogeneens genoeg aan heeft?
Wat een...
Gepofte aardappel zonder kruidenboter?
Chicken wings die alleen hot kunnen worden besteld?
Wat een lachertje

Stefan Lambrechts

Spareribs waren lekker en goed van smaak. Alleen net te lang door gebakken. Bezorging goed en netjes en opgewekte bezorger 👍

Gewoon doorgaan zo, top