Hebben nu 3x besteld en 1e keer was eten ruim 1,5 uur later dan aangegeven en 3e keer was ruim half uur later. Met 2 kleine kinderen is dit heel erg vervelend.
Rory van Weeghel
Alles compleet, goed verpakt, warm, vlotte bezorging en een vriendelijke en nette bezorger.
Fantastisch dat jullie ook in het noorden van Friesland bezorgen, en ook nog precies op de gevraagde tijd. De spareribs waren heerlijk en de portie echt groot. Absoluut voor herhaling vatbaar
De bovenste spareribs waren vers maar de twee stukken en onder taai en zwart, deze niet op kunnen eten en dat was jammer.
Gisla Vrij
Ik beveel jullie ten zeerste aan bij familie en kennissen, omdat ik jullie spareribs smakelijk en mals vindt. Ik ben bovendien al heel lang klant van jullie. Vandaag echter, vond ik de...Ik beveel jullie ten zeerste aan bij familie en kennissen, omdat ik jullie spareribs smakelijk en mals vindt. Ik ben bovendien al heel lang klant van jullie. Vandaag echter, vond ik de spareribs veel te droog waardoor ze niet zo mals waren. De smaak was wel oké.
Geraldine Metijaman
Bezorging goed spare ribs heerlijk dus alles prima
Het was erg lekker en snel bezorgd..
De jongh
Verkeerde bezorgtijd. Maar in no time opgelost. Thanks voor de goede service.
Het is een aanrader,goede service,op tijd bezorgd en heerlijk eten
Vincent Buntsma
Heerlijk eten, erg vriendelijke meneer die ons hielp.
Men was 1 bakje aardappels vergeten maar we zaten meer dan vol. Zeker voor herhaling vatbaar!