Heerlijk zoet en pikant, goede temperatuur. Niks aan toe te voegen.

Richard Hendrikman

Ik had een beetje moeite met bestellen via de site. Ik dacht besteld te hebben: 1 portie spareribs met knoflooksaus, gepofte aardappel met kruidenboter en een bakje salade. Net zoals op 23 dec jl... Ik had een beetje moeite met bestellen via de site. Ik dacht besteld te hebben: 1 portie spareribs met knoflooksaus, gepofte aardappel met kruidenboter en een bakje salade. Net zoals op 23 dec jl via de telefoon. Kosten € 19,00.

Nu heb ik € 21,00 afgerekend voor spareribs, gepofte aardappel met kruidenboter. Dat is alles.

Ik had moeite om via de site te bestellen. Ik sprong telkens terug naar het begin van de bestelling.

Echt super lekker

Het was weer fantastisch. Why order anywhere else!

Heerlijk vers en goed van smaak

Bezorger was een blikje cola vergeten en heeft dit meteen speciaal voor ons bij een winkeltje dichtbij gekocht, super service!

Arie Van Rooijen

Was beter dan de vorige keer.
Toen was het afgekoeld .
Prima deze keer.

Heerlijk gegeten, bezorger op tijd en juiste huis en lekker warm!

De spare ribs zijn zo heerlijk nergens anders is de kwaliteit zo goed! Netjes overzichtelijk ingepakt koud en warm gescheiden. Het broodje van de hamburgers is niet klef maar lekker mals.
De...
De burgers zijn niet te versmaden!!

Zie punt 2. jullie ribs zijn erg goed, maar de prijs is erg hoog. zeker met een paar bijgerechtjes er bij zit je al gauw op prijzen waarbij je nog goedkoper uit eten kunt.