John Ackermans

Geen omerkingen

Eduard Luijendijk

Buitengewoon klantgerichte organisatie.
Doen wat ze beloven en snel

Remco Zuidervliet

Prima. Snel geleverd. Makkelijk te installeren.

Joop

Zeer goede ervaring.

Maris

Slechte informatie over actuele levertijd

Anthony

Omdat ik op internet had gelezen dat de ventilators energiebesparend werken (20-22%), heb ik deze aangeschaft. Ik kan nog niet zeggen of ik daadwerkelijk verschil merk.

Jan B.

Kwaliteit van de geleverde spullen is prima, wel zou het geluid wat minder kunnen in de overdracht via de magneten, misschien met een stukje tape. Verder werd levering binnen 2 dagen aangekondigd op... Kwaliteit van de geleverde spullen is prima, wel zou het geluid wat minder kunnen in de overdracht via de magneten, misschien met een stukje tape. Verder werd levering binnen 2 dagen aangekondigd op de website, dat werd ruim een week, nadat ik een ticket had ingediend. Daarna verliep alles soepel

T.J. Vink

(Bewerkt)

Pakket later toch ontvangen, oorzaak was DHL

Hans van Drunen

Snelle levering; de ventilatoren werken prima en maken ook geen hinderlijk geluid maar.... helaas hebben we radiatoren van een type dat het meest lijkt op 3 of 4 en daaraan zijn ze nauwelijks te... Snelle levering; de ventilatoren werken prima en maken ook geen hinderlijk geluid maar.... helaas hebben we radiatoren van een type dat het meest lijkt op 3 of 4 en daaraan zijn ze nauwelijks te bevestigen. Bij de geringste aanraking vallen ze eraf. De units passen ook net niet tussen de twee radiatorlamellen. Jammer dat ze circa 1cm te breed zijn.