Snelle levering en een goed product. Ook makkelijk te installeren.
J.M. Jamin
De website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie over de werking, plaatsing en koppeling van de ventilator-units. De units zijn vooral gemakkelijk te plaatsen op 'plaatradiatoren'.De website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie over de werking, plaatsing en koppeling van de ventilator-units. De units zijn vooral gemakkelijk te plaatsen op 'plaatradiatoren'. Ik heb een ouderwetse 'ribbenradiator' van ± 1,90m lengte en heb met wat fröbelen toch een SpeedComfort-trio-set eronder kunnen aanbrengen. Het werkt voortreffelijk en geruisloos. Ik ben dus héél tevreden! Bovendien had ik, ondanks de waarschuwing voor mogelijke vertraging door drukte, mijn bestelling razendsnel in huis.
Het fröbelen houdt overigens in, dat ik met twee metalen strips, die ik aan de radiator d.m.v. U-profielen heb opgehangen een soort imitatie van de onderzijde van een platenradiator heb gemaakt.