H. Jonker

Speedcomfort werkt prima en is (vaak) makkelijk te bevestigen;
toch nog verbeterpuntjes;
Speedcomfort werkt prima en is (vaak) makkelijk te bevestigen;
toch nog verbeterpuntjes;
1.geef exact de afmetingen aan van de ventilatie units/soms komt het voor dat deze net niet tussen de verstevigingspunten van de radiator passen waardoor deze makkelijk scheef onder de radiator gaan zitten
2,een verlengsnoertje van 200 cm is handig als je de stroomtoevoer naar de ventilatorunit verder vandaan moet halen
3.geef aan dat je de verlengsnoertjes ook vaak bij de bouwmarkt kunt halen /scheelt tijd/milieu en potokosten

Gerda Dijkstra

Overzichtelijke website , gemakkelijk producten te bestellen (en te betalen). Zeer vlotte bezorging (zelfs sneller dan aangekondigd). Kortom: dezelfde service als enkele jaren geleden.

F.W Scheeringa

Uitstekend

Joannes H. P. van Kol

Rob Zwaan

Prima producten en snelle levering

martijn

4 werkdagen geleden besteld nog steeds niks ontvangen

Reactie SpeedComfort:

Beste Martijn,
Beste Martijn,
Wat vervelend te horen dat je nog niets ontvangen hebt. Wanneer ik bij de T&T kijk, staat de bestelling nu op bezorgd. Heb je het pakket inderdaad ontvangen? We vernemen het graag. Vriendelijke groet, Team SpeedComfort

Diederik

Bedrijf goed, materiaal matig

Eva O.

Makkelijke website, snelle levering.

Patricia Hoffman

Snelle levering, mooi product, duidelijke handleiding en simpele installatie.